Schroefstempel tot 3,5 meter

Schroefstempel tot 3,5 meter huren? De schroefstempels zijn ideaal om te huren omdat schroefstempels jouw project letterlijk ondersteunen. De stempels zijn veilig in gebruik door hand- en uitvalbeveiliging. Bovendien hebben de schroefstempels hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig thermisch verzinkt.

De schroefstempels voldoen aan de strenge van de ABOMA keuring. Dit is een onafhankelijk én kwaliteits keurmerk

Verder zijn de schroefstempels voorzien van uitvalzekering en ook van voetversterking
De betonstempel is uitschuifbaar van 2 tot 3,5 meter
  • Week 3,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Zoek je een standaard schroefstempel die je op bijna iedere Nederlandse bouwplaats kunt terugvinden? Dan is de schroefstempel tot 3,5 meter dé betonstempel voor jou. Het is een lichtgewicht schroefstempel van zware kwaliteit. De BM 350 is een naar verhouding lichte betonstempel. De kwaliteit is echter wel zeer zwaar. Zo is deze stempel standaard uitgevoerd met voetversterking. Ook de gaffel en de schroefbus voor de fijnafstelling van deze schroefstempel zijn extra zwaar uitgevoerd.

Zoals je van onze producten mag verwachten, heeft ook deze schroefstempel een lange levensduur. Hij is namelijk geheel verzinkt. Dit betekent dat de betonstempel nooit zal roesten. Bovendien is ook de schroefstempel tot 3,5 meter zeer veilig in het gebruik. Zo is deze schroefstempel uitgevoerd met uitvalverzekering. Deze stempel is dan ook ABOMA-gekeurd, een garantie voor extra veiligheid.

Specificaties

Minimale lengte: 2.014 mm
Maximale lengte:  3.500 mm
Diameter buitenbuis: 57.0 mm
Belastbaarheid op 250 cm: 23.6 kN
Diameter binnenbuis: 48.3 mm
Gewicht: 18.2kg
Afmetingen voetplaat: 12 x 12 cm
Afmetingen gaffelkop: 16 x 12 cm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schroefstempels huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schroefstempel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schroefstempels huren?

De stempels kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Welke Schroefstempels moet je huren?

Op het gebied van schroefstempels is er in ieder geval keuze zat. Maar het werken met schroefstempels dient te allen tijde veilig te gaan. Daarom is de keuze van het juiste materiaal essentieel.  Hieronder zie je een overzicht van de verschillende situaties waardoor jij de juiste stempel kunt kiezen.

  • Is de hoogte van je plafond of draagbalk tussen de hoogte van 180 centimeter en maximaal 300 centimeter, dan huur je de schroefstempel tot 3 meter.
  • Komt het plafond of  draagbalk tussen de 2 meter en maximaal 350 centimeter? Kies dan voor de schroefstempel tot 350 centimeter.
  • Een klus waarbij je de draagbalken moet verstevigen en de hoogte tussen de 230 centimeter en 400 centimeter is: de schroefstempel tot 4 meter.
  • Tot slot, moet je een plafond of draagbalk verstevigen tussen de 3 meter en maximaal 540 centimeter? Dan kun je de schroefstempel tot 540 centimeter huren.

Om het je nóg makkelijker te maken hebben we ook een afbeelding gemaakt. Hierdoor zie je in één oogomslag welke schroefstempel jij moet huren voor jouw klus!

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad