Schroefstempel tot 4 meter

Schroefstempel tot 4 meter huren? De schroefstempels zijn ideaal om te huren omdat schroefstempels jouw project letterlijk ondersteunen. De stempels zijn veilig in gebruik door hand- en uitvalbeveiliging. Bovendien hebben de schroefstempels hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig thermisch verzinkt.

Per  week:
3,50 excl. 7% SRR en BTW 

De minimale verhuurperiode is 4 weken

Omschrijving

Zoek je een standaard schroefstempel die je op bijna iedere Nederlandse bouwplaats kunt terugvinden? Dan is de schroefstempel tot 4 meter dé betonstempel voor jou. Het is een lichtgewicht schroefstempel van zware kwaliteit. De BM 400 is een naar verhouding lichte betonstempel. De kwaliteit is echter wel zeer zwaar. Zo is deze stempel standaard uitgevoerd met voetversterking. Ook de gaffel en de schroefbus voor de fijnafstelling van deze schroefstempel zijn extra zwaar uitgevoerd.

Zoals je van onze producten mag verwachten, heeft ook deze schroefstempel een lange levensduur. Hij is namelijk geheel verzinkt. Dit betekent dat de betonstempel nooit zal roesten. Bovendien is ook de schroefstempel tot 4 meter zeer veilig in het gebruik. Zo is deze schroefstempel uitgevoerd met uitvalverzekering. Deze stempel is dan ook ABOMA-gekeurd, een garantie voor extra veiligheid.

Specificaties

Minimale lengte:                     2.264 mm
Maximale lengte:                    4.000 mm
Diameter buitenbuis:             57.0 mm
Belastbaarheid op 250 cm:   26.1 kN
Diameter binnenbuis:            48.3 mm
Gewicht:                                    22 kg
Afmetingen voetplaat:           12 x 12 cm
Afmetingen gaffelkop:           16 x 12 cm

Veelgestelde vragen

De minimale huurperiode van een schroefstempel is 2 weken. Dit betekent dat je net zo veel kwijt bent aan 1 dag huren of 2 weken lang. Bij langer dan 2 weken huren, ontvang je na reservering de prijs.

  • Is de hoogte van je plafond of draagbalk tussen de hoogte van 180 centimeter en maximaal 300 centimeter, dan huur je de schroefstempel tot 3 meter.
  • Komt het plafond of  draagbalk tussen de 2 meter en maximaal 350 centimeter? Kies dan voor de schroefstempel tot 350 centimeter.
  • Een klus waarbij je de draagbalken moet verstevigen en de hoogte tussen de 230 centimeter en 400 centimeter is: de schroefstempel tot 4 meter.
  • Tot slot, moet je een plafond of draagbalk verstevigen tussen de 3 meter en maximaal 540 centimeter? Dan kun je de schroefstempel tot 540 centimeter huren.

De schroefstempels voldoen aan de strenge van de Aboma keuring. Dit is een onafhankelijk én kwaliteitkeurmerk. Verder zijn de schroefstempels voorzien van uitvalzekering en ook van voetversterking.

Meegeleverd

Schroefstempel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per  week:        € 3,50                     € 4,53

De minimale verhuurperiode is 4 weken

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Schroefstempel huren in de buurt

Je kunt de schroefstempel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de schroefstempel op te halen. Of laat de schroefstempel tot 4 meter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede