Reciprozaagmachine

De reciprozaagmachine is ideaal om te gebruiken voor het afzagen van takken in je tuin. Ook is de zaag geschikt voor klussen zoals het zagen van hout, metaal en kunststof. Een reciprozaagmachine is vrij klein, ligt lekker in de hand, is gemakkelijk te bedienen en is goed afgedicht ter bescherming tegen water en stof. Met een reciprozaag werkt je snel en nauwkeurig. De reciprozaagmachine is erg gebruikersvriendelijk en werkt comfortabel. Heb je een bij een klus geen beschikking over een stopcontact? Dan biedt GECO Verhuur de reciprozaagmachine op accu aan!

De krachtige 1100 watt motor maakt deze reciprozaag geschikt voor veeleisende klussen

Met geïntegreerde werklamp voor het klussen op de minder verlichte plekken

Je wisselt het zaagblad van de reciprozaagmachine snel en gemakkelijk zonder gebruik van gereedschap

  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Reciprozaagmachine huren? Met de Bosch reciprozaagmachine heb je de mogelijkheid om vlak langs oppervlakten te zagen. Zo blijft er geen millimeter meer over van die uitstekende metalen pijp uit de muur. De krachtige 1100 watt reciprozaag is voorzien van handige verlichting, zodat je ook op donkere bouwplaatsen goed zicht houdt op je werkstuk. Het 4 meter lange netsnoer biedt je op dit soort werkplekken genoeg bewegingsruimte. En ga je van het zagen in metaal naar het zagen in hout en moet het zaagblad vervangen worden? Dit doe je dankzij het SDS-systeem snel en zonder gereedschap. Je kunt voor alle materialen een zaagblad bij ons kopen.

Specificaties

Gewicht: 3,8 kg
Kabellengte: 4 meter
Aantal slagen: 0 – 2700 bpm
Maximale zaagcapaciteit hout: 230 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal: 20 mm
Zaagslaglengte: 28mm
Toerental: 2700 rpm

Accessoires

Verbruiksartikelen

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de reciprozaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Reciprozaag huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de reciprozaagmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Reciprozaag huren?

De reciprozaag op snoer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad