Tandheugellift 400kg

Wil je een tandheugellift 400kg huren? De veelzijdige goederenlift heeft respectievelijk een hefvermogen van 400 kg (400V). Door de vrijstaande hoogte van 9 meter kan de liften al in een vroeg stadium op een bouwproject ingezet worden. De maximale masthoogte is 40 meter met een platformafmeting van 155 x 130 cm of 155 x 90 cm.

De tandheugellift is compact te vervoeren

Bovendien kun je de goederenlift razendsnel monteren. Je schroeft eenvoduig een tandwiel er in en er uit om de lengte te verstellen

Verder is de bediening van de tandheugellift eenvoudig 

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Tandheugellift 400kg huren? Een tandheugellift telt vele praktische voordelen om potentiële gebruikers over de streep te trekken. Gebruikers zijn zeer te spreken over bijvoorbeeld het solide grondframe. Dat dankzij de afmetingen van maar liefst 352 bij 179 cm een zeer hoge stabiliteit garandeert. Waar ook over is nagedacht, is de zeer lage oprijhoogte van het platform. Hierdoor verplaats je je goederen zonder al te veel inspanning zo naar het platform.

Uiteraard moet een tandheugellift 100 procent veilig zijn. Zo is deze bouwlift uitgerust met een terugvalbeveiliging met reductiekast en centrifugaalrem. Hierdoor komt het platform te allen tijde gecontroleerd naar beneden met een snelheid van nooit meer dan 20 procent van de nomminale daalsnelheid. Bovendien is deze goederenlift uitgevoerd met een standaard vast hekwerk en een elektrisch gecontroleerd draaihek op het platform. Deze tandheugellift heeft een capaciteit van 400 kg en is aansluitbaar op 400V waardoor de lift breed inzetbaar is. De lift is ideaal voor woningbouw en renovatie. De montage en demontage is snel en eenvoudig. Verder is de lift voorzien van boven- en onderafslag en slappe-kabelbeveiliging. Kortom, de meest eenvoudige bouwlift die snel klaar staat.

Specificaties

Aandrijving: 400 V
Max. hefcapaciteit: 400 kg
Platform afmeting: 1,55 x 1,30 meter
Max. masthoogte: 40,00 meter
Hefsnelheid: 12,5 meter per minuut
Benodigd grondvlak: 3,52 x 1,79 meter

Masthoogte vrijstaand: 9 meter maximaal

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Tandheugellift huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de bouwlift te laten bezorgen en ophalen. Ook kun je de lift laten opbouwen door de experts van GECO Verhuur. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Tandheugellift huren?

De bouwlift kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad