Bouwlift 300kg

De bouwlift is ideaal om te huren voor het transporteren van bouwmaterialen naar verschillende hoogtes. Een bouwlift is ook te gebruiken tijdens een verhuizing. Met een bouwlift kun je materialen transporteren tot op 6 meter hoogte. Aan de hand van de verlengstukken kun je de hoogte met 2 meter verlengen.

Bouwmaterialen verplaatsen naar verschillende hoogtes gaat gemakkelijk met de bouwlift

De bouwlift 300 kg is gemakkelijk op te bouwen

De elektromotor van de kantelbouwlift, zorg je er voor dat er materialen omhoog kunnen komen zonder dat jij hoeft te tillen

  • Week 75,-

Exclusief transport, opbouw en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Op bijna elk bouwproject is er behoefte aan veilig verticaal transport. Aan de hand van de professionele bouwliften van GECO Verhuur zijn wij thuis in vele sectoren. Van nieuwbouw- en renovatieprojecten in utiliteitsbouw tot woningbouw, industrie en petrochemie. Met de bouwlift kun je materialen transporteren tot op 6 meter hoogte.

Wil je materialen tot een hogere hoogte transporteren? Dan zijn er verlengstukken beschikbaar waarmee de hoogte kan worden uitgebreid tot 8 meter. Daarnaast heeft de kantelbouwlift een draagkracht van 300 kg. De bouwlift bestaat uit een stalen onderstel, met wielen en een lierkast met elektromotor. De elektromotor zorgt er voor dat er materialen omhoog kunnen komen zonder dat jij hoeft te tillen. Bovendien heeft de stalen mast van de bouwlift heeft een plateau waardoor verschillende spullen geladen kunnen worden.

Specificaties

Aandrijving: 230 V
Hefvermogen: 300 kg
Platform: 145 x 90 centimeter
Motorvermogen: 1,5 kW
Hefsnelheid: 0,16 meter per minuut
Verankeringsafstand: 6 meter

Masthoogte vrijstaand: 750 centimeter maximaal

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bouwlift huren?

Het is tevens mogelijk om de bouwlift te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bouwlift huren?

De bouwlift kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00