Spinhoogwerker 33 meter

Spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 32 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

De hybride spinhoogwerker is uitstekend te huren voor werken op hoogte onder ruwe omstandigheden

Je kunt de spiderhoogwerker automatisch laten stempelen

Verder heb je een werkhoogte van maar liefst 32,5 meter en een zijdelingswerkbereik van 16,5 meter

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Bovendien is de spiderhoogwerker een reus van een spinhoogwerker en is Hinowa’s nieuwste spinhoogwerker. Hinowa heeft een heel nieuw ontwerp voor de spinhoogwerker en heeft hiermee verschillende innovatie prijzen gewonnen. De spinhoogwerker is een ware performance machine en beschikt over 230kg draagvermogen over het gehele werkbereik. De machine heeft een werkbereik van 32,6m en zijdelingswerkbereik van 16,5m. Bovendien is de machine in transportstand 6,5m lang, 2m hoog en 1,2m breed. Door zijn vernieuwde mastopbouw beschikt de machine over een up and over tot een 17m werkhoogte. De grotere werkbak en een go-home functie zijn enkele toegevoegde functies.

Specificaties

Merk: Hinowa
Aandrijving: hybride
Werkhoogte: 32,50 meter
Reikwijdte: 16,50 meter
Lengte spinhoogwerker: 5,9 meter
Hoogte spinhoogwerker: 1,19 meter
Afmetingen bak: 1700 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek: 28,7 %
Gewicht: 7700 kg

Werkdiagram

Aan de hand van het werkdiagram, kun je in één overzicht zien tot waar de spinhoogwerker veilig kan reiken. Bij het huren van de spiderhoogwerker, adviseren wij om dit diagram door te nemen. 

Spinhoogwerker 33 meter werkdiagram

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de spinhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt. Voordat je de spiderhoogwerker gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de spinhoogwerker. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Spinhoogwerker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de spinhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Spinhoogwerker huren?

De spinhoogwerker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad