Spinhoogwerker 33 meter

Spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 32 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Per dag:
op aanvraag 

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Bovendien is de spiderhoogwerker een reus van een spinhoogwerker en is Hinowa’s nieuwste spinhoogwerker. Hinowa heeft een heel nieuw ontwerp voor de spinhoogwerker en heeft hiermee verschillende innovatie prijzen gewonnen. De spinhoogwerker is een ware performance machine en beschikt over 230kg draagvermogen over het gehele werkbereik. De machine heeft een werkbereik van 32,6m en zijdelingswerkbereik van 16,5m. Bovendien is de machine in transportstand 6,5m lang, 2m hoog en 1,2m breed. Door zijn vernieuwde mastopbouw beschikt de machine over een up and over tot een 17m werkhoogte. De grotere werkbak en een go-home functie zijn enkele toegevoegde functies.

Specificaties

Merk:                                          Hinowa
Aandrijving:                               hybride
Werkhoogte:                             32,50 meter
Reikwijdte:                                16,50 meter
Lengte spinhoogwerker:        5,9 meter
Hoogte spinhoogwerker:        1,19 meter
Afmetingen bak:                       1700 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:          28,7 %
Gewicht:                                      7.700 kg

Veelgestelde vragen

Ja, de spinhoogwerkers zijn geschikt voor ruwterrein en daarmee ook voor gras. Echter wordt het wel geadviseerd om rijplaten te gebruiken.

De spinhoogwerker 33 meter is geschikt voor een laadcapaciteit van 230 kg. Dit betekent dat er 2 personen van ca. 80 kg (=160kg) en een gereedschapskist van +/- 70 kg in de werkbak kunnen.

Ja zeker, je kan ook beneden het niveau werken waar de spinhoogwerker op staat. Je kan bijvoorbeeld 33 meter de lucht in of ca. 10 meter naar beneden.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 33 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   incl. SRR en BTW
Per dag:                  op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 33 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spiderhoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede