Spinhoogwerker 33 meter

Spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 32 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

675,- / 816,75
1.200,- / 1.452,-
2.375,- / 2.873,75

475,- / 574,75

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 33 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Bovendien is de spiderhoogwerker een reus van een spinhoogwerker en is Hinowa’s nieuwste spinhoogwerker. Hinowa heeft een heel nieuw ontwerp voor de spinhoogwerker en heeft hiermee verschillende innovatie prijzen gewonnen. De spinhoogwerker is een ware performance machine en beschikt over 230kg draagvermogen over het gehele werkbereik. De machine heeft een werkbereik van 32,6m en zijdelingswerkbereik van 16,5m. Bovendien is de machine in transportstand 6,5m lang, 2m hoog en 1,2m breed. Door zijn vernieuwde mastopbouw beschikt de machine over een up and over tot een 17m werkhoogte. De grotere werkbak en een go-home functie zijn enkele toegevoegde functies.

Specificaties

Merk:                                          Hinowa
Aandrijving:                               hybride
Werkhoogte:                             32,50 meter
Reikwijdte:                                16,50 meter
Lengte spinhoogwerker:        5,9 meter
Hoogte spinhoogwerker:        1,19 meter
Afmetingen bak:                       1700 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:          28,7 %
Gewicht:                                      7.700 kg

Veelgestelde vragen

Ja, de spinhoogwerkers zijn geschikt voor ruwterrein en daarmee ook voor gras. Echter wordt het wel geadviseerd om rijplaten te gebruiken.

De spinhoogwerker 33 meter is geschikt voor een laadcapaciteit van 230 kg. Dit betekent dat er 2 personen van ca. 80 kg (=160kg) en een gereedschapskist van +/- 70 kg in de werkbak kunnen.

Ja zeker, je kan ook beneden het niveau werken waar de spinhoogwerker op staat. Je kan bijvoorbeeld 33 meter de lucht in of ca. 10 meter naar beneden.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 33 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR     excl / incl BTW
Dagtarief                    722,25 / 873,92
Weektarief                 2.541,25 / 3.074,91
Extra dagtarief          508,25 / 614,98

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de spiderhoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 33 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spiderhoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede