Spinhoogwerker 23 meter

Spinhoogwerker 23 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 23 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 23 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Daarnaast is de spinhoogwerker de eerste spinhoogwerker met een variabele afstempel mogelijkheid. Door het variabel stempelen is het mogelijk om de spinhoogwerker in krappe ruimtes te bedienen. Waardoor de spiderhoogwerker een ware probleemoplosser is, waar stempelruimte beperkt is. Met een werkhoogte van 23,2m en zijdelingswerkbereik van 11,4m is het een compacte reus met een hoog prestatieniveau.

Specificaties

Merk:                                           Hinowa
Aandrijving:                                hybride
Werkhoogte:                              23,20 meter
Reikwijdte:                                 11,63 meter
Lengte spinhoogwerker:         6 meter
Hoogte spinhoogwerker:        1,99 meter
Afmetingen bak:                       1.335 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:          16%
Gewicht:                                      3.100 kg

Veelgestelde vragen

De maximale toegestane windsnelheid voor het werken met deze (en de meeste andere hoogwerkers) is 12,5 meter per seconde. Dit staat gelijk aan ca. 45 km/u en windkracht 6.

Ja zeker, je kan de stempels onder verschillende hoeken plaatsen en toch waterpas staan. Raadpleeg de datasheet voor het plaatsen. Je vindt hier drie manieren voor het stempelen in verschillende hoeken.

De spinhoogwerker is te groot en zwaar voor reguliere aanhangers. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van de GECO transportservice. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 23 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                      incl. SRR en BTW
Per dag:                     op aanvraag
Per week:                  op aanvraag
4 weken:                    op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 23 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spinhoogwerker op te halen. Of laat de spinhoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede