Spinhoogwerker 23 meter

Spinhoogwerker 23 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 23 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

295,- / 356,95
550,- / 665,50
1.050,- / 1.270,50

210,- / 254,10

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 23 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Daarnaast is de spinhoogwerker de eerste spinhoogwerker met een variabele afstempel mogelijkheid. Door het variabel stempelen is het mogelijk om de spinhoogwerker in krappe ruimtes te bedienen. Waardoor de spiderhoogwerker een ware probleemoplosser is, waar stempelruimte beperkt is. Met een werkhoogte van 23,2m en zijdelingswerkbereik van 11,4m is het een compacte reus met een hoog prestatieniveau.

Specificaties

Merk:                                           Hinowa
Aandrijving:                                hybride
Werkhoogte:                              23,20 meter
Reikwijdte:                                 11,63 meter
Lengte spinhoogwerker:         6 meter
Hoogte spinhoogwerker:        1,99 meter
Afmetingen bak:                       1.335 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:          16%
Gewicht:                                      3.100 kg

Veelgestelde vragen

De maximale toegestane windsnelheid voor het werken met deze (en de meeste andere hoogwerkers) is 12,5 meter per seconde. Dit staat gelijk aan ca. 45 km/u en windkracht 6.

Ja zeker, je kan de stempels onder verschillende hoeken plaatsen en toch waterpas staan. Raadpleeg de datasheet voor het plaatsen. Je vindt hier drie manieren voor het stempelen in verschillende hoeken.

De spinhoogwerker is te groot en zwaar voor reguliere aanhangers. Daarom adviseren wij om gebruik te maken van de GECO transportservice. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 23 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR     excl / incl BTW
Dagtarief                    315,65 / 381,94
Weektarief                 1.123,50 / 1.359,44
Extra dagtarief          224,70 / 271,89

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de spin hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 23 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spinhoogwerker op te halen. Of laat de spinhoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede