Spinhoogwerker 17 meter

Spinhoogwerker 17 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. De spinhoogwerker 17 meter is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

195,- / 235,95
350,- / 423,50
725,- / 877,25

145,- / 175,45

op aanvraag

Omschrijving

Wil je een spinhoogwerker 17 meter huren? De spinhoogwerker of spiderhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar is. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur. Hierdoor kan je gemakkelijk in een tuin of pand rijden en worden moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Bovendien is deze Hinowa spinhoogwerker een van de meest verhuurde spinhoogwerkers bij ons.

Daarnaast heeft de spinhoogwerker een draagvermogen van 230 kg. Mede door de ruimte in het bakje, kun je voldoende gereedschap mee naar boven nemen. Ook kun je door de spinhoogwerker te huren met een rechte lijn langs een gevel. Maar ook meer zijdelings met meer gewicht. Je beschikt over een werkhoogte van 17,06m en zijdelingswerkbereik van 7,5m. Ten slotte beschikt de spinhoogwerker ook van een up and over tot 11 meter.

Specificaties

Merk:                                         Hinowa
Aandrijving:                              hybride
Werkhoogte:                            17,06 meter
Reikwijdte:                                7,50 meter
Lengte spinhoogwerker:       4,52 meter
Hoogte spinhoogwerker:       1,99 meter
Afmetingen bak:                      1335 x 690 x 1100 mm
Maximale hellingshoek:         16%
Gewicht:                                     2.230 kg

Veelgestelde vragen

Ja zeker, je kunt deze hybride spinhoogwerker vervoeren op een aanhangwagen. Bijvoorbeeld de machinetransporter is geschikt voor transport.

Op ’n breedst tijdens het rijden van de spinhoogwerker is deze 1.300 mm. De meeste deurkozijnen zijn tussen de 830-930 mm. Waardoor deze te breed is voor een standaard deurkozijn. Wel past de hoogwerker vaak door bredere tuindeuren of deuren in gebouwen.

De spinhoogwerker is geschikt voor twee personen en een gereedschapskist. Er past namelijk 230 kg in de werkbak.

Meegeleverd

Spinhoogwerker 17 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         208,65 / 252,47
Weektarief                      775,75 / 938,66
Extra dagtarief               155,15 / 187,73

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de spider hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Spinhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de spinhoogwerker 17 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de spinhoogwerker op te halen. Of laat de spiderhoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede