Diesel heftruck 2,5 ton

Diesel heftruck 2,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op diesel is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt!

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Met de huur van deze heftruck kun jij eenvoudig aan de slag gaan met het heffen en verplaatsen van materieel. De machine biedt door het hefvermogen van 2500 kg hiertoe de mogelijkheid.
De heftruck is uitgerust van een werkcabine, die rondom goed zicht biedt over de werkzaamheden en over apparatuur beschikt die jou de machine eenvoudig laat besturen.

Daarnaast is diesel heftruck 2,5 ton wendbaar is kleinere ruimtes. Ondanks de hefcapaciteit van de machine, is de diesel heftruck compact uitgevoerd. Bovendien kun je door het huren van een diesel heftruck veilig en snel zware lasten verplaatsen. Een heftruck kan je net de extra capaciteit geven die je nodig hebt op een evenement of drukke periode op de zaak.

Specificaties

Merk:                     Yale
Aandrijving:         diesel
Cabine:                 open
Hefcapaciteit:     2500 kg
Hefhoogte:           3 / 4,70 meter
Eigen gewicht:    3.000 kg

Veelgestelde vragen

Vanwege het grote gewicht van de diesel heftruck, wordt het aanbevolen om de heftruck te laten vervoeren. Dit kan middels de transportservice van GECO. Geef bij de reservering dit aan en laat GECO de heftruck bezorgen en halen met de speciale vrachtwagen.

De maximale hefhoogte van deze dieselheftruck is 3 meter tot 4,70 meter. 

Nee, dit is een diesel heftruck. Wat betekent dat deze niet geschikt is voor binnen gebruik. Beter gezegd; het is zelfs verboden om heftrucks op diesel binnen te gebruiken vanwege de schadelijke uitlaatstoffen. 

Meegeleverd

Volle dieseltank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Diesel heftruck huren in de buurt

Je kunt de heftruck op diesel 2,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de dieselheftruck op te halen. Of laat de vorkheftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede