Handcirkelzaagmachine accu

De handcirkelzaagmachine op accu is ideaal om te huren voor het zagen van diverse materialen, zoals hout, latten of buizen. De handcirkelzaagmachine op accu heeft een schijf met zaagranden die snel ronddraait, hierdoor is deze zaagmachine ideaal als je snel en precies wilt kunnen zagen. De handcirkelzaag is ideaal voor professionele doeleinden in de bouw, maar ook perfect voor de klusser thuis! Doordat je gebruik maakt van een accu, hoeft je niet in de buurt te zijn van een stroompunt. GECO Verhuur levert twee sterke accu’s bij de handcirkelzaag. Heb je een langdurige klus en toch in de buurt van een stroompunt? Dan is de handcirkelzaag een prima alternatief!

Ideaal om te huren voor professionele doeleinden in de bouw. Maar ook perfect voor de klusser thuis

De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen

De accu’s van de handcirkelzaag hebben een lange levensduur waardoor je ongestoord kunt zagen

  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een cirkelzaag op accu huren? Met de handcirkelzaagmachine op accu kun je tot 50 spaanplaten (900 x 19 mm) zagen met slechts één acculading. Dit maakt de cirkelzaag uniek. Daarnaast beschermt de Electronic Motor Protection (EMP) de motor tegen overbelasting. Verder staat de handcirkelzaagmachine bekend als een mobiele krachtpatser. Die tot een diepte van 51 mm kan zagen. Daarnaast zorgt de ergonomisch gevormde handgreep met comfortzone voor goede greep en om te kunnen werken zonder moe te worden. Verder heb je een traploze zaagdiepte-instelling door snelspanhendel.

Specificaties

Voltage: 18 Volt
Onbelast toerental: 3.900 tpm
Diameter zaagblad: 165 mm
Afgegeven Vermogen: 1600 Watt
Diameter zaagblad: Ø 165 mm
Diameter asgat: 20 mm
Max. zaagdiepte 90°: 51 mm
Max. zaagdiepte 45°: 40 mm
Gewicht: 4,1 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de handcirkelzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Handcirkelzaag op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de handcirkelzaag te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Handcirkelzaag op accu huren?

De cirkelzaagmachine op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad