Stortkoker 110cm

De kunststof stortkoker is ideaal om te huren voor het veilig afvoeren van jouw bouwpuin en dakmaterialen van 1 of meerdere verdiepingen. Door het instelbare kettingsysteem kunt je de koker onder grote hoeken plaatsen waardoor elke locatie bereikbaar is. De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier. Bovendien zijn de kokers geluidsarm en beschikken ze over een grote vulbreedte.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

7,50 / 9,08
15,- / 18,15

3,- / 3,63

 

Omschrijving

Wil je een stortkoker 110cm huren? Een stortkoker is een afvalbuis die wordt gebruik als (bouw)afvalkanaal. Hierdoor wordt een stortkoker ook wel een afvalkoker genoemd. Daarentegen is de stortkoker geschikt voor vuilafvoer. In de essentie is het een koker waardoor iets naar beneden gestort wordt.

Echter kun je bij GECO Verhuur GEDA stortkokers huren. Dit zijn op de bouw A-merk stortkokers. Want GEDA onderscheidt zich door de compacte bouw, brede inzetbaarheid en door geringe opstelruimte. De stortkoker is gemaakt van slagvast kunststof. Het systeem is universeel inzetbaar. Verder kun je de stortkokers eenvoudig aan elkaar koppelen middels gegalvaniseerde kettingen.

Eén klusser kan de kokers naar boven hijsen door middel van een lier. Echter wordt geadviseerd om voor het vervoer van stortkokers GECO Verhuur het te laten bezorgen, een aanhanger te huren of genoeg ruimte te hebben in een werkbus. Als je namelijk stortkokers wilt vervoeren in een personen auto, kan dit leiden tot beschadigingen en bovendien kun je er maar weinig tegelijk meenemen.

Specificaties

Lengte:                               1,1 meter
Werkende lengte:            1 meter
Diameter bovenkant:      50 centimeter
Diameter onderkant:      40 centimeter
Wandsterkte:                    6 mm wanddikte
Slijtstrippen:                     3 mm
Gewicht:                             12 kg

Veelgestelde vragen

De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier. In de handleiding vind je hoe je deze kunt opbouwen.

Een stortkoker moet er voor zorgen dat er geen gevaar ontstaat bij het naar beneden verplaatsen van puin tussen een steiger en container.

Meegeleverd

Stortkoker:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         8,03 / 9,71
Weektarief                      16,05 / 19,42
Extra dagtarief              3,21 / 3,88

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de stortkoker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Stortkoker huren in de buurt

Je kunt de stortkoker bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de stortkoker op te halen. Of laat de stortkoker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede