Stortkoker 110cm

De kunststof stortkoker is ideaal om te huren voor het veilig afvoeren van jouw bouwpuin en dakmaterialen van 1 of meerdere verdiepingen. Door het instelbare kettingsysteem kunt je de koker onder grote hoeken plaatsen waardoor elke locatie bereikbaar is. De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier. Bovendien zijn de kokers geluidsarm en beschikken ze over een grote vulbreedte.

Per dag:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          8,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een stortkoker 110cm huren? Een stortkoker is een afvalbuis die wordt gebruik als (bouw)afvalkanaal. Hierdoor wordt een stortkoker ook wel een afvalkoker genoemd. Daarentegen is de stortkoker geschikt voor vuilafvoer. In de essentie is het een koker waardoor iets naar beneden gestort wordt.

Echter kun je bij GECO Verhuur GEDA stortkokers huren. Dit zijn op de bouw A-merk stortkokers. Want GEDA onderscheidt zich door de compacte bouw, brede inzetbaarheid en door geringe opstelruimte. De stortkoker is gemaakt van slagvast kunststof. Het systeem is universeel inzetbaar. Verder kun je de stortkokers eenvoudig aan elkaar koppelen middels gegalvaniseerde kettingen.

Eén klusser kan de kokers naar boven hijsen door middel van een lier. Echter wordt geadviseerd om voor het vervoer van stortkokers GECO Verhuur het te laten bezorgen, een aanhanger te huren of genoeg ruimte te hebben in een werkbus. Als je namelijk stortkokers wilt vervoeren in een personen auto, kan dit leiden tot beschadigingen en bovendien kun je er maar weinig tegelijk meenemen.

Specificaties

Lengte:                               1,1 meter
Werkende lengte:            1 meter
Diameter bovenkant:      50 centimeter
Diameter onderkant:      40 centimeter
Wandsterkte:                    6 mm wanddikte
Slijtstrippen:                     3 mm
Gewicht:                             12 kg

Veelgestelde vragen

De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier. In de handleiding vind je hoe je deze kunt opbouwen.

Een stortkoker moet er voor zorgen dat er geen gevaar ontstaat bij het naar beneden verplaatsen van puin tussen een steiger en container.

Meegeleverd

Stortkoker:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 4,-                  € 5,18
Per week:             € 8,-                  € 10,36

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Stortkoker huren in de buurt

Je kunt de stortkoker bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de stortkoker op te halen. Of laat de stortkoker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede