Stortkoker 110cm

De kunststof stortkoker is ideaal om te huren voor het veilig afvoeren van jouw bouwpuin en dakmaterialen van 1 of meerdere verdiepingen. Door het instelbare kettingsysteem kunt je de koker onder grote hoeken plaatsen waardoor elke locatie bereikbaar is. De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier. Bovendien zijn de kokers geluidsarm en beschikken ze over een grote vulbreedte. Eén klusser kan de kokers naar boven hijsen door middel van een lier. Echter wordt geadviseerd om voor het vervoer van stortkokers GECO Verhuur het te laten bezorgen, een aanhanger te huren of genoeg ruimte te hebben in een werkbus. Als je namelijk stortkokers wilt vervoeren in een personen auto, kan dit leiden tot beschadigingen en bovendien kun je er maar weinig tegelijk meenemen.

De stortkokers zijn eenvoudige en snel te monteren met handlier
Bovendien zijn de kokers geluidsarm en beschikken ze over een grote vulbreedte

Eén klusser kan de stortokers naar boven hijsen door middel van een lier

  • Dag 4,-
  • Week 8,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een stortkoker 110cm huren? Een stortkoker is een afvalbuis die wordt gebruik als (bouw)afvalkanaal. Hierdoor wordt een stortkoker ook wel een afvalkoker genoemd. Daarentegen is de stortkoker geschikt voor vuilafvoer. In de essentie is het een koker waardoor iets naar beneden gestort wordt.

Echter kun je bij GECO Verhuur GEDA stortkokers huren. Dit zijn op de bouw A-merk stortkokers. Want GEDA onderscheidt zich door de compacte bouw, brede inzetbaarheid en door geringe opstelruimte. De stortkoker is gemaakt van slagvast kunststof. Het systeem is universeel inzetbaar. Verder kun je de stortkokers eenvoudig aan elkaar koppelen middels gegalvaniseerde kettingen.

Specificaties

Lengte: 1,1 meter ofwel 110 centimeter
Werkende lengte:  1 meter
Diameter bovenkant:  50 centimeter
Diameter onderkant:  40 centimeter
Wandsterkte:  6 mm wanddikte + 3 mm slijtstrippen
Gewicht:  12 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de stortkoker gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Stortkoker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de stortkoker 110 cm te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Stortkoker huren?

De stortkokers kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad