Diamantboormachine tot Ø250 mm

De diamantboormachine met een Ø tot max 250 mm is ideaal om te huren voor het boren in materialen waar je niet makkelijk doorheen kunt komen met een gewone boor. De krachtige diamantboormachine is geschikt voor een verscheidenheid aan materialen zoals bijvoorbeeld gewapend beton bak- baksteen en kalkzandsteen. Deze beton kernboormachine is geschikt voor kernboren tot Ø 250 mm in combinatie met een boorstatief. De machine is geschikt voor een verscheidenheid aan materialen zoals bijvoorbeeld gewapend beton en baksteen. De diamantboor is voorzien van slipkoppeling en wateraansluiting. De machine biedt een diameter tot maximaal 250 mm.

Doordat deze diamantboormachine op een statief wordt gebruikt, boor je erg precies

De diamantboormachine tot Ø250 mm heeft 3 versnellingen
De motor is voorzien van een slipkoppeling die jou, de machine en de boren beschermt tegen te grote mechanische belasting
  • Dag 47,50
  • Week 142,50

Exclusief transport, slijtage, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Diamantboormachine tot Ø250 mm huren? Zoek je een diamantkernboormachine voor gebruik in een diamantboorstatief, dan is deze diamantboor de oplossing. Deze zware diamantboor is uitermate geschikt om te boren in bijvoorbeeld beton, metselwerk, steen en asfalt. Omdat het water via de kogelkraan door de diamantkroon wordt geleid, spoelt het losgeboorde materiaal weg en wordt tegelijkertijd de machine gekoeld.

Daarnaast heeft de diamantboormachine drie versnellingen. Dat is handig, want hiermee wordt een groter boorbereik bereikt. Zo kun je het toerental kiezen uit 230, 460 en 720 toeren per minuut. En dus gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden die erom vragen. De kernboormachine is uiteraard een zeer veilige diamantboormachine. Zo wordt de elektronica van deze diamantboor aangestuurd door een intelligente microprocessor. Deze zorgt ervoor dat de motor rustig opstart en voorkomt hiermee een te hoge aanloopstroom. Indien de kernboormachine wordt overbelast, dan schakelt de elektronica de motor niet direct uit. Wél zorgt de processor dat de persoon die deze machine bedient, een pulssignaal krijgt om de gebruiker ertoe te bewegen minder druk te geven. Verminder je hierop de druk, dan zal de diamantboor gewoon verder draaien alsof er niets is gebeurd.

Specificaties

Minimale boordiameter: 50 mm
Maximale boordiameter:  250 mm
Nat boren:  ja
Droog boren: nee
Opname buitendraad: 1¼ “
Toerental belast: 230 tpm, 480 tpm, 720 tpm
Voor het boren in: steen en beton
Voltage: 230 Volt
Vermogen: 3200 Watt
Totale lengte: 53 cm
Gewicht: 11.9 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de diamantboor gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Diamantboor huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de diamantboormachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Diamantboor huren?

De diamantboormachine met een Ø tot max 250 mm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad