Boorhamer 40mm

De boorhamer 40 mm is een krachtige boorhamer voor zwaardere boorwerkzaamheden. Je kunt met de boorhamer gemakkelijk harde steensoorten en beton boren. De boorhamer is ook geschikt voor lichte tot middelzware hakwerkzaamheden. De boorhamer is wat zwaarder en groter in verhouding met z’n kleine broertje. Heb je een klus waarbij een kleiner formaat beter uitpakt? Dan kun je voor de boorhamer 16 mm gaan.

De boorcapaciteit tot maximaal 90 millimeter in beton is genoeg voor zeer zware boorklussen
Dankzij de draaistop gebruik je de combihamer ook voor breekwerkzaamheden

Door de handige koffer is de boorhamer gemakkelijk te vervoeren

  • Dag 20,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Beton is geen materiaal waar je zomaar met elke boormachine doorheen komt. Maar met deze boorhamer weet je zeker dat zelfs in de hardste ondergrond boren geen probleem is. Het bijzonder hoge vermogen van 1150 watt en een slagkracht van 8,8 (!) joule, zijn eigenschappen die deze boorhamer extreem krachtig maken. Daarmee is hij geschikt om gaten tot 90 millimeter in beton te boren.

In de beitelstand maakt de boorhamer maximaal 3050 slagen per minuut. Zo breek je elk stenen muurtje moeiteloos aan stukken. Zowel het toerental als het aantal slagen is handmatig in te stellen. Waardoor je altijd volledige controle over de klus behoudt. De boorkop is voorzien van een sds-max aansluiting, waardoor je betonboor of beitel stevig vast blijft zitten tijdens het grove werk. De onvermijdelijke trillingen die dit teweeg brengen, worden met de Vibration-Control zoveel mogelijk gedempt.

Specificaties

Nominaal opgenomen vermogen: 1.150 W
Slagenergie:  8,8 J
Aantal slagen bij nominaal toerental:  1.500 – 3.050 min-1
Nominaal toerental:  170 – 340 min-1
Gewicht:  6,8 kg
Afmetingen gereedschap (lengte): 485 mm
Afmetingen gereedschap (hoogte): 260 mm
Gereedschaphouder: SDS max

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de boorhamer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Boorhamer huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de boorhamer te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Boorhamer huren?

De boorhamer 40 mm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad