Boorhamer 40mm

De boorhamer 40 mm is een krachtige boorhamer voor zwaardere boorwerkzaamheden. Je kunt met de boorhamer gemakkelijk harde steensoorten en beton boren. De boorhamer is ook geschikt voor lichte tot middelzware hakwerkzaamheden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen

1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

25,- / 30,25
45,- / 54,45
60,- / 72,60

12,- / 14,52

 

Omschrijving

Door het huren van de boorhamer, wordt boren in beton een makkie. Beton is geen materiaal waar je zomaar met elke boormachine doorheen komt. Maar met deze boorhamer weet je zeker dat zelfs in de hardste ondergrond boren geen probleem is.

Het bijzonder hoge vermogen van 1150 watt en een slagkracht van 8,8 (!) joule, zijn eigenschappen die deze boorhamer extreem krachtig maken. Daarmee is de SDS max boorhamer geschikt om gaten tot 40 millimeter in beton te boren met gebruik van hamerboor.

In de beitelstand maakt de boorhamer maximaal 3050 slagen per minuut. Zo breek je elk stenen muurtje moeiteloos aan stukken.

Zowel het toerental als het aantal slagen is handmatig in te stellen. Waardoor je altijd volledige controle over de klus behoudt.

De boorkop is voorzien van een sds-max aansluiting, waardoor je betonboor of beitel stevig vast blijft zitten tijdens het grove werk. De onvermijdelijke trillingen die dit teweeg brengen, worden met de Vibration-Control zoveel mogelijk gedempt.

De boorhamer is wat zwaarder en groter in verhouding met z’n kleine broertje. Heb je een klus waarbij een kleiner formaat beter uitpakt? Dan kun je voor de boorhamer 16 mm gaan.

Specificaties

Nominaal vermogen:        1.150 W
Slagenergie:                        8,8 J
Aantal slagen:                     1.500 – 3.050 min-1
Nominaal toerental:          170 – 340 min-1
Gewicht:                               6,8 kg
Lengte:                                  485 mm
Hoogte:                                  260 mm
Gereedschaphouder:         SDS max

Veelgestelde vragen

Deze boorhamer huur je als je zware boorklussen hebt. Met een boorcapaciteit tot maximaal 40 millimeter met hamerboor in beton is dit genoeg voor de zeer zware boorklussen.

De sterke motor van de boorhamer kan een slagenergie van 8,8 J leveren voor snel boren en een hoge materiaalafname.

Het boorbereik met een hamerboor voor beton, hamerboren is Ø12 – 40 mm. Met doorvoerboren is dat Ø45 – 55 mm. En wat betreft boor-Ø in beton met holle boorkronen is het 40 – 90 mm.

Meegeleverd

Boorhamer:           1 stuk 
Koffer:                     1 stuk

Optioneel

Hamerboor
Doorvoerboor
Holle boorkroon
Beitel 
Handschoenen
Veiligheidsbril
Gehoorbescherming

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         26,75 / 32,37
Weektarief                      64,20 / 77,68
Extra dagtarief               12,84 / 15,54

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de boorhamer 40mm ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Boorhamer huren in de buurt

Je kunt de SDS max boorhamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de boorhamer op te halen. Of laat de boorhamer 40mm bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede