Breekhamer 6 kg

De breekhamer 6 kg is ideaal om te huren voor werkzaamheden zoals gematigd hakwerk in beton en metselwerk. De breekhamer wordt voornamelijk gebruikt bij wandtoepassingen vanwege zijn lichtere gewicht.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen

1 week

1 extra dag

Beitel(s)

excl / incl BTW

25,- / 30,25
45,- / 54,45
75,- / 90,75

15,- / 18,15

optioneel

Omschrijving

Wil je een 6 kg breekhamer huren? De breekhamer heeft binnen de SDS max breekhamerklasse met snoer een uniek ontwerp voor comfortabel werken.

Het is een kwalitatieve hakhamer die geschikt is voor het uitbreken van sleuven in beton en metsel werk. De Bosch breekhamer is geschikt voor herstelwerk in beton, verwijderen van gips en tegels of het uitbreken van doorvoeringen en openingen voor buizen door vloeren en muren.

Maar ook heb je last van minder vermoeidheid bij intensief gebruik. Vanwege de Vibration Control en het lichte ontwerp, kun je moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve klussen.

De breekhamer is ook gebouwd voor duurzaamheid met robuuste metalen componenten en een geoptimaliseerd smeersysteem. Verder kan de krachtige motor een slagenergie van 8,3 J leveren voor een hoge materiaalafname.

Naast de breekhamer 6 kg, kun je ook terecht voor verschillende SDS Max beitels. Hierdoor heb jij een passende beitel voor elk soort klus.

Deze machine is voornamelijk bestemd voor horizontaal beitelen in beton en steen. Deze is compatibel met het stofafzuighulpstuk GDE max Professional.

Specificaties

Nominaal vermogen:        1.150 W
Slagenergie:                        2 – 8,3 J
Aantal slagen:                   1.300 – 2.900 min-1
Gewicht:                               6,2 kg
Breedte:                                105 mm
Lengte:                                  480 mm
Hoogte:                                 235 mm
Gereedschaphouder:         SDS max

Veelgestelde vragen

Je kunt de snelheid van de breekhamer wijzigen maar ook instellen op een constante snelheid. Ook heb je dankzij Vibration Control minder snel last van vermoeidheid.

De krachtige motor kan een slagenergie van 8,3 J leveren voor een hoge materiaalafname. In bijvoorbeeld steen of beton.

De breekhamer heeft een SDS-max gereedschaphouder. Hierdoor kun je SDS-max beitels erbij huren zoals puntbeitel, voegenbeitel, tegelbeitel, spadebeitel of koudbeitel.

Meegeleverd

Breekhamer:       1 stuk
Koffer:                   1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         26,75 / 32,37
Weektarief                      80,25 / 97,10
Extra dagtarief               16,05 / 19,42

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Beitels
Beitels zijn er optioneel bij te huren. De prijs is afhankelijk van het soort beitel. Er zijn verschillende soorten beitels te huur. Wij adviseren je graag welke soort beitel het beste bij welke klus past.

Transport
Wij kunnen de 6kg breekhamer ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Breekhamer huren in de buurt

Je kunt de elektrische breekhamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de breekhamer op te halen. Of laat de breekhamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede