Boorhamer 16mm

De boorhamer 16 mm is een krachtige boorhamer voor lichte boorwerkzaamheden. Dit zijn bijvoorbeeld het boren in verschillende steen soorten. Ondanks dat de boorhamer erg krachtig is, is deze ook nog redelijk licht. Hierdoor wordt je niet erg snel moe tijdens het werken. De boorhamer beschikt over een variabele toerenregeling (schakelaar). De boor is ontworpen om stofvrij te werken.

Krachtige 16 mm boorhamer voor hout, metaal of beton

De boorhamer heeft relatief weinig vibratie en geluidsdrukniveau

De boorhamer beschikt over een slagstop. Dit voorkomt het stukslaan van boorhouder. Doordat slagmechanisme pas slaat onder belasting.

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een boorhamer is een speciale soort boor. Je kunt de boorhamer in zekere zin vergelijken met de klopboor: beide typen boren beschikken over een hamerfunctie, welke door middel van pneumatische kracht wordt aangedreven. Een boorhamer heeft een veel sterkere hamerfunctie dan een klopboor.

Daarnaast is de boorhamer in combinatie met een stofzuiger TNO-gecertificeerd voor stofvrij werken. Deze boorhamer is de ideale boorhamer voor gaten tot 16 mm. Bovendien beschikt de machine over uitstekende stofafdichting bij de boorhouder tegen verwoestend steenstof.

Specificaties

Aandrijving: elektrisch 230 V
Ideaal boorbereik (beton) :  4-16 mm
Cap. boren in metaal:  13 mm
Slagkracht:  2,0 joule
Toerental onbelast (stand 1):  0 – 1050
Afmetingen lxbxh:  352x72x204 mm
Geluidsdrukniveau:  87 dB(A)

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de boorhamer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Boorhamer huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de boorhamer 16 mm te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Boorhamer huren?

De boorhamer 16 mm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad