Kamersteiger 3 meter

Een kamersteiger is ideaal om te huren voor het werken op hoogte in woonkamers. Dit gemakkelijke vouwsteiger is snel op te bouwen en uitermate geschikt voor schilderen of stucen binnen. Dit kamersteiger past opgebouwd zelfs door een standaard binnendeurkozijn!

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          35,-  

1 week       50,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Kamersteiger huren? Huur het vouw- en kamersteiger voor schilderen, timmeren als elektra installeren. Een vouwsteiger kan handig zijn bij schilderwerkzaamheden in huis, zodat je niet elke keer de trap hoeft te verplaatsen. Daarnaast zijn de steigers voorzien van wielen, zodat je ze kan rijden.

De kamersteigers worden gekenmerkt door het lichte gewicht en het sterke aluminium. Je kunt steigers gebruiken voor kleine thuisklussen. De steigers zijn snel op te bouwen en in te vouwen. Daarnaast sta je stabiel op het kamersteiger en kun je met beide handen werken.

Tot slot kun je meerdere hoogtes kamersteiger bij GECO huren. Ontdek hier ook:

Specificaties

Hoogte van platform:     300 cm
Werkhoogte platform:    500 cm
Lengte platform:              180 cm
Breedte platform:            70 cm
Maximale belasting:        200 kg/m²
Voorzien van:                     houten antislip 
Sporten:                              geprofileerd
Merk:                                    Custers

Veelgestelde vragen

Voor veel rolsteigers geldt een maximale werkhoogte van 22 meter. Let wel: de werkhoogte verschilt van de platformhoogte. De platformhoogte is 2 meter lager dan de maximale werkhoogte. Smallere rolsteigers hebben vaak een maximale werkhoogte van 14 meter. Echter kom je met deze kamersteiger nooit zo hoog (gelukkig).

Hoe je de kamersteigers kunt opbouwen is vrij eenvoudig. Niet voor niks dat ze vouwsteigers worden genoemd. Hier vind je de opbouwhandleiding en anders kun je de instructievideo raadplegen.

De werkhoogte is de platformhoogte plus twee meter. Onder werkhoogte steiger wordt verstaan de hoogte die je met je handen kan bereiken als je op het platform staat.

Meegeleverd

Kamersteiger:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 35,-                € 45,31
Per week:             € 50,-                 € 64,74

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Handleiding

Uitlegvideo

Kamersteiger huren in de buurt

Je kunt het kamersteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om het vouw- en kamersteiger op te halen. Of laat het kamersteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede