Aanhanger 5 meter

De aanhangwagen tandemasser van 5 meter wordt ook wel plateauwagen genoemd. De aanhanger is erg handig om te huren voor het vervoeren van lange materialen. Het is mogelijk om een steiger in combinatie met ander materiaal te vervoeren op deze plateauwagen. Bovendien is de aanhanger gemakkelijk te laden en lossen vanwege de zijkleppen.

De aanhanger 5 meter is een plateauwagen die je helpt bij het vervoeren van de grootste materialen

Dankzij de zijkleppen van de aanhangwagen, kun je materialen, pallets of machines makkelijk laden en lossen

De aanhangwagen is stabiel achter een bus of auto

  • Dag 45,-
  • Week 135,-

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Open aanhangers zijn aanhangwagens met een open laadbak. De aanhangers profiteren van de voordelen zoals het makkelijk vervoeren van hogere spullen en het snel inladen van materiaal. Als je je afvraagt welk rijbewijs je nodig hebt voor deze aanhanger? Aanhangers tot een maximum totaalgewicht van 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) mogen door iedereen met een geldig rijbewijs B worden bestuurd. Hierdoor moet je voor deze aanhanger minimaal een rijbewijs BE hebben.

De aanhanger tandemasser is ideaal om te huren voor de grote transportklussen. Verschillende liften, bouwmaterialen of machines hebben plek op deze aanhanger.  Daarnaast is de aanhanger bruikbaar als je iets wilt vervoeren wat uitsteekt. Aangezien de aanhanger enkelasser open is, kan je met wat uitsteken. De lading mag naar achteren niet verder uitsteken dan 1 meter en niet meer dan 5 meter van het hart van de achteras.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 1395 kg
Ledig gewicht: 605 kg
Laadvermogen: 790 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 500 centimeter
Totale breedte: 180 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Aanhanger 5 meter huren?

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Aanhanger 5 meter huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar de camping in Frankrijk, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.