Aanhanger 5 meter

De aanhangwagen tandemasser van 5 meter wordt ook wel plateauwagen genoemd. De aanhanger is erg handig om te huren voor het vervoeren van lange materialen. Bovendien is de aanhanger makkelijk met laden en lossen vanwege de meerdere zijkleppen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

50,- / 60,50
150,- / 181,50

30,- / 36,30

Omschrijving

De langste aanhanger in het assortiment van GECO Verhuur. De 5 meter aanhangwagen, daar kun je een hoop spullen in kwijt. De ideale lange aanhangwagen voor bedrijven en particulieren om grote onhandige materialen te vervoeren.

Als particulier kun je de aanhanger 5 meter huren voor bijvoorbeeld verhuisartikelen. Denk aan meubels, banken, keukens of tafels. Want je kunt materialen kwijt in de open aanhangwagen met een lengte van ca 5 meter.

Daarnaast kun je als bedrijf of zakelijke klant uiteraard deze aanhangwagen ook huren. Veel klussers gebruiken de plateauwagen voor het vervoer van grotere (bouw)materialen of machines. Het is mogelijk om complete dakkappelen te vervoeren met de aanhangwagen of grote (gips)plaatmaterialen.

Bovendien mag je zelfs wat uitsteken bij een aanhanger. En dus ook bij deze 5 meter aanhangwagen. Hoe ver lading mag uitsteken? Deelbare lading mag aan de zijkanten maximaal 20 cm uitsteken, ondeelbare lading mag aan de zijkanten meer dan 20 cm uitsteken als de aanhanger niet breder dan 3 m is. Aan de achterkant mag deelbare lading niet meer dan 1 m uitsteken, ondeelbare lading mag onder voorwaarde meer dan 1 m uitsteken.

Tot slot is de aanhangwagen te vervoeren met rijbewijs B+ of BE. Let hierop alvorens je de aanhangwagen komt halen bij één van onze vestigingen.

Specificaties

Bak lengte:                     502,00 cm
Bandenmaat:                 185/60R12
Laadvloer hoogte:         66 cm
Bak breedte:                   223 cm
Uitvoering:                      Geremd
Eigen gewicht:               860kg
Netto laadvermogen:   2640kg
Bruto laadvermogen:    3500kg

Veelgestelde vragen

De PTO (power take-off) is de groene knop met een lampje er boven. De PTO bevindt zich links onder het stuur van de autohoogwerker.

Er zijn een aantal stapjes die je moet afleggen om de aanhangwagen aan te koppelen. Deze stappen om aanhangers aan te koppelen hebben wij omschreven in dit artikel.

Meegeleverd

Aanhanger:                    1 stuk 
Verloopstekker:           1 stuk
Disselslot:                     1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         53,50 / 64,74
Weektarief                      160,50 / 194,21
Extra dagtarief              32,10 / 38,84

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Aanhanger 5 meter huren in de buurt

Je kunt de aanhangwagen vijf meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de 5 meter aanhangwagen op te halen. Of laat de aanhanger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede