Trilplaat aanhanger

Heb je de juiste trilpaat gevonden? Vervoer je trilplaat dan met een trilplaat aanhanger! De trilplaat aanhangwagen is de oplossing voor het vervoer van je trilplaat! Hartstikke gemakkelijk wanneer je niet genoeg ruimte hebt in je auto of bus een trilplaat te vervoeren. Je kunt de trilplaat aanhanger natuurlijk ook gebruiken als je de auto schoon wilt houden.

Je kunt de trilplaat aanhanger huren voor alle trilplaten van GECO Verhuur

De compacte aanhanger heeft ondanks de afmetingen een laadvermogen van 749 kg

Je kunt de trilplaat aanhangwagen al vervoeren met een rijbewijs B

  • Dag 10,-
  • Week 30,-

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een trilplaat vervoeren, doe je door een trilplaat aanhanger te huren. Je kunt bij GECO Verhuur terecht voor meerdere trilplaten. Voor de zwaardere trilplaten of de trilplaten die je zelf niet kunt of wilt vervoeren, adviseren wij een trilplaat aanhanger.

Met een trilplaat aanhangwagen plaats je de veilig op een aanhanger achter je auto of bus. De kleine aanhanger is speciaal gemaakt voor trilplaten. Hierdoor bespaar jij ruimte in je auto of bus voor andere belangrijke zaken. De trilplaat aanhanger is geschikt voor alle trilplaten van GECO Verhuur.

Specificaties

Laadvermogen: 749 kg
Montage: trilplaten kunnen op de plek worden gehouden door takel

Uitvoering: ongeremd
Totale lengte: 150 centimeter
Totale breedte: 110 centimeter

Geschikt voor: alle trilplaten

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Trilplaat aanhanger huren?

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Trilplaat aanhanger huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar die grotere klus, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad