Motor aanhanger

Wil je jouw brommer, motor of scooter vervoeren? Huur dan een motor aanhanger. Je rolt je brommer gemakkelijk op de aanhanger en je kunt hem simpel van A naar B vervoeren. Dus wanneer jij eindelijk je droom motor gevonden hebt, maar moet je hem ver weg ophalen? Dan huur je de motor aanhanger van GECO Verhuur.

Je vervoert veilig je brommer, scooter of motor door de motor aanhanger te huren

De aanhanger kan tot maximaal 3 motoren vervoeren

Daarnaast kun je de motoraanhanger al vervoeren met rijbewijs B

  • Dag 22,50
  • Week 67,50

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Je kunt een motor aanhanger huren voor meerdere doeleindes. Heb je eindelijk je droommotor gevonden, maar moet je hem ver weg ophalen? Is je motor kapot en moet je hem wegbrengen om te laten maken? Ga je op motorvakantie maar wil je niet moe en nat van de regen aankomen op de plaats van bestemming? Dan is het huren van een motortrailer de beste uitkomst.

Met de motor aanhangwagen kun je tot wel 3 motoren vervoeren. Echter is het maximale laadvermogen van de aanhanger maximaal 575 kg. Je mag de motor aanhanger al vervoeren met rijbewijs B.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 750 kg
Ledig gewicht: 175 kg
Laadvermogen: 575 kg
Uitvoering: geremd
Aantal motor: drie maximaal

Totale lengte: 200 centimeter
Totale breedte: 140 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Motor aanhanger huren?

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Motor aanhanger huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar de camping in Frankrijk, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.