Autoambulance 3000kg

De autoambulance is de oplossing om jouw auto, gehuurde hoogwerker of ander voertuig eenvoudig te transporteren. Je kunt er machines tot 3.000 kg mee vervoeren. De autoambulance wordt ook vaak autotransporter of autotrailer genoemd. Een autotransporter is een aanhanger met twee oprijplaten waar je een auto, machine of ander voertuig gemakkelijk op kunt rijden om vervolgens te transporteren.

Aan de hand van de autoambulance vervoer je gemakkelijk je auto, quad of machine

Door een autoambulance te huren, profiteer je van oprijplaten en een handlier om het je zo makkelijk mogelijk te maken

De aanhangwagen ligt dicht tegen de grond. Wat het op- en afrijden van de auto’s vergemakkelijkt 

  • Dag 50,-
  • Week 150,-

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bij ons kun je terecht voor het huren van autoambulances. Een autoambulance of autotransporter is een aanhanger speciaal voor het transport van auto’s en noemen wij ook wel oprijwagen of plateauwagens. Deze vlakke aanhangers zijn geschikt om verschillende voertuigen mee te vervoeren. Wanneer je een auto moet vervoeren of afslepen omdat deze pech heeft en ergens gestrand is, kan dit heel eenvoudig met deze platte aanhangwagen.

Bovendien zijn de autoambulances gemakkelijk te gebruiken. Dit bijvoorbeeld door de gratis inbegrepen oprijplaten in de autotransporter. Hierdoor rijd of trek je middels de lier je auto gemakkelijk op de autoambulance. Je dient voor het gebruiken van een autotransporter te beschikken over een rijbewijs BE of B+.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 3000 kg
Ledig gewicht: 536 kg
Laadvermogen: 2464 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 400 centimeter
Totale breedte: 200 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Autoambulance 3.000 kg huren?

Het is tevens mogelijk om de autoambulance te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Autoambulance 3.000 kg huren?

De autoambulance kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Autoambulance huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van autotrailers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de autotransporter bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de autoambulance terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO verhuur hebben wij autotrailers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van autoambulances huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je autoambulance, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je autoambulance? Laat het je vrienden weten via social media.