Autoambulance 3000kg

De autoambulance ofwel autotrailer is de oplossing om jouw auto, gehuurde hoogwerker of ander voertuig eenvoudig te transporteren. Je kunt er machines tot 3.000 kg mee vervoeren. Een autotransporter is een aanhanger met twee oprijplaten waar je een auto, machine of ander voertuig gemakkelijk op kunt rijden om vervolgens te transporteren.

Per dag:
50,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          150,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Bij ons kun je terecht voor het huren van autoambulances. Een autoambulance of autotransporter is een aanhanger speciaal voor het transport van auto’s en noemen wij ook wel oprijwagen of plateauwagens.

Deze vlakke aanhangers zijn geschikt om verschillende voertuigen mee te vervoeren. Wanneer je een auto moet vervoeren of afslepen omdat deze pech heeft en ergens gestrand is, kan dit heel eenvoudig met deze platte aanhangwagen.

Bovendien zijn de autoambulances gemakkelijk te gebruiken. Dit bijvoorbeeld door de gratis inbegrepen oprijplaten in de autotransporter. Hierdoor rijd of trek je middels de lier je auto gemakkelijk op de autoambulance.

Je dient voor het gebruiken (geladen) van een autotransporter te beschikken over een rijbewijs BE of B+. Leeg kun je de autoambulance wel nog net rijden met een rijbwijs B.

Specificaties

Bak lengte:                  405,00 cm
Bandenmaat:              185/60R12
Laadvloer hoogte:      64,5 cm
Laadvloer lengte:       405 cm
Laadvloer breedte:     200 cm
Uitvoering:                    Geremd
Eigen gewicht:             620kg
Netto laadvermogen:  2880kg
Bruto laadvermogen:  3500kg

Veelgestelde vragen

Met de autoambulance vervoer je gemakkelijk een auto, hoogwerker, quad of andere machine onder de 3.000 kg.

Door een autoambulance te huren, profiteer je van oprijplaten en een handlier om het je zo makkelijk mogelijk te maken om de auto er op te krijgen. De aanhangwagen ligt dicht tegen de grond. Wat het op- en afrijden van de auto’s vergemakkelijkt.

Leeg (zonder voertuig er op) zou je de auto ambulance met een B rijbewijs mogen rijden. Maar indien het gewicht hoger wordt dan 750kg dan heb je een BE rijbewijs nodig. Wat vaak het geval is met een auto, quad of machine er op.

Meegeleverd

Auto ambulance:     1 stuk
Handlier:                    1 stuk
Oprijplaat:                  2 stuks

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 50,-                € 64,74
Per week:             € 150,-               € 194,21

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Autoambulance huren in de buurt

Je kunt de autoambulance 3.000 kg bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de autoambulance op te halen. Of laat de autoambulance bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede