Autoambulance 3000kg

De autoambulance ofwel autotrailer is de oplossing om jouw auto, gehuurde hoogwerker of ander voertuig eenvoudig te transporteren. Je kunt er machines tot 3.000 kg mee vervoeren. Een autotransporter is een aanhanger met twee oprijplaten waar je een auto, machine of ander voertuig gemakkelijk op kunt rijden om vervolgens te transporteren.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

60,- / 72,60
180,- / 217,80

36,- / 43,56

Omschrijving

Bij ons kun je terecht voor het huren van autoambulances. Een autoambulance of autotransporter is een aanhanger speciaal voor het transport van auto’s en noemen wij ook wel oprijwagen of plateauwagens.

Deze vlakke aanhangers zijn geschikt om verschillende voertuigen mee te vervoeren. Wanneer je een auto moet vervoeren of afslepen omdat deze pech heeft en ergens gestrand is, kan dit heel eenvoudig met deze platte aanhangwagen.

Bovendien zijn de autoambulances gemakkelijk te gebruiken. Dit bijvoorbeeld door de gratis inbegrepen oprijplaten in de autotransporter. Hierdoor rijd of trek je middels de lier je auto gemakkelijk op de autoambulance.

Je dient voor het gebruiken (geladen) van een autotransporter te beschikken over een rijbewijs BE of B+. Leeg kun je de autoambulance wel nog net rijden met een rijbwijs B.

Specificaties

Bak lengte:                  405,00 cm
Bandenmaat:              185/60R12
Laadvloer hoogte:      64,5 cm
Laadvloer lengte:       405 cm
Laadvloer breedte:     200 cm
Uitvoering:                    Geremd
Eigen gewicht:             620kg
Netto laadvermogen:  2880kg
Bruto laadvermogen:  3500kg

Veelgestelde vragen

Met de autoambulance vervoer je gemakkelijk een auto, hoogwerker, quad of andere machine onder de 3.000 kg.

Door een autoambulance te huren, profiteer je van oprijplaten en een handlier om het je zo makkelijk mogelijk te maken om de auto er op te krijgen. De aanhangwagen ligt dicht tegen de grond. Wat het op- en afrijden van de auto’s vergemakkelijkt.

Leeg (zonder voertuig er op) zou je de auto ambulance met een B rijbewijs mogen rijden. Maar indien het gewicht hoger wordt dan 750kg dan heb je een BE rijbewijs nodig. Wat vaak het geval is met een auto, quad of machine er op.

Meegeleverd

Auto ambulance:     1 stuk
Handlier:                    1 stuk
Oprijplaat:                  2 stuks

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         64,20 / 77,68
Weektarief                      192,60 / 233,05
Extra dagtarief              38,52 / 46,61

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Autoambulance huren in de buurt

Je kunt de autoambulance 3.000 kg bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de autoambulance op te halen. Of laat de autoambulance bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede