Platte transportwagen

De platte transportwagen of ook wel transportkar genoemd is een ideaal hulpmiddel om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren of spullen moet verhuizen. Door zijn stevige banden, ligt deze kar redelijk stabiel en is deze ook voor ruwere ondergronden geschikt. Uitermate geschikt als hulpmiddel tijdens het verhuizen. Het kan namelijk materieel van meer dan 300 kg dragen.

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Je spullen eenvoudig vervoeren met een transportwagen? Bij GECO Verhuur kun je een platte transportwagen huren voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het vervoeren van gereedschap of poststukken. Maar ook als transportmiddel bij het orderpicken in een magazijn.

Door de stevige banden, ligt deze kar stabiel en is deze ook voor ruwere ondergronden geschikt. Uiteraard kun je de platte transportwagen ook inzetten als hulpmiddel tijdens het verhuizen. Het kan namelijk materieel van meer dan 300 kg dragen.

Specificaties

Aantal wielen:         4 ruwterrein wielen
Draagvermogen:     300 kg
Eigen gewicht:         112 kg
Metaal:                       staal en hout

Veelgestelde vragen

De platte transportwagen is handig om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren of spullen moet verhuizen. Je kan met de transportwagen tot wel 300 kg vervoeren.

Nee, dat is te krap. De afmetingen van de transportkar zijn te groot om in een personenauto te passen. Huur een aanhanger voor transport.

Meegeleverd

Transportkar:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-               € 12,95
Per week:             € 25,-               € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Platte transportwagen huren in de buurt

Je kunt de transportkar bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de platte transportwagen op te halen. Of laat de transportkar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede