Waterpas 150 cm

Waterpas 150 cm huren? Een waterpas is ideaal om te huren voor het meten van oppervlaktes. Heb je een klus en wil je controleren of alles waterpas staat? Dan kun je gebruik maken van de waterpas van GECO Verhuur.

Per dag:
2,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          5,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Een waterpas is een meetinstrument waarmee bepaald kan worden of iets vlak of recht is. Als iets recht is, wordt dit ook wel ‘waterpas’ genoemd. Bijvoorbeeld: De vloer is waterpas Naast dat iets horizontaal recht is, kun je met de waterpassen ook bepalen of iets verticaal of diagonaal recht is.

De waterpas zelf bestaat uit een lat die gemaakt kan zijn van verschillende materialen. De waterpas bestaat uit metalen delen en kunststof. In deze lat zit een zogenaamde libel. Dit is een buisje met vloeistof waar een luchtbel in zit. Op de libel staan twee streepjes. Een streepje aan de linkerkant van de libel en een streepje aan de rechterkant van de libel. En wanneer de luchtbel zich precies tussen deze streepjes bevindt, is het voorwerp of de ondergrond ‘waterpas’ of wel recht. De waterpas 40 cm is de kleinste van het stel. Verder heb je de grotere 150 centimeter waterpas of waterpas 180 cm.

Specificaties

Lengte:               150 centimeter
Materiaal:          aluminium profiel
Voorzien van:    horizontale en verticale libellen
Stootkap:           ja
Bijvullen:           hoeft niet

Veelgestelde vragen

Door te controleren of bouwwerken waterpas staan, voorkom je ongelukken of mogelijke schades. Want als iets loodgerecht op de zwaartekracht staat, is dit stabieler dan schuin wat betreft belasting.

Je kan controleren aan de hand van de libel of de waterpas nog betrouwbaar is. Dus kijk of deze helder van kleur is. Bij ons op de zaak kunnen wij ook mee kijken. 

Meegeleverd

Gevulde waterpas:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 2,50                € 3,24
Per week:             € 5,-                   € 6,47

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Waterpas huren in de buurt

Je kunt de waterpas van 1,5 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de waterpas op te halen. Of laat de timmermanswaterpas bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede