Tegellaser

Dankzij de tegellaser kun je gemakkelijk tegels plaatsen. Als je de tegellaser huurt, zorgt de laser ervoor dat de tegels in je badkamer of keuken kaarsrecht liggen. De tegellaser projecteert bovenop de laserlijnen in een hoek van 90° een derde lijn bij 45° voor precies en snel uitlijnen en plaatsen van muur- en vloertegels. Verder heeft e tegellaser ook een compact en licht design voor optimale bedienbaarheid.

De tegellaser biedt  een meetbereik van 20 meter

 De behuizing van de tegellaser is stof- en spatwaterbeschermd, zodat je hem onder diverse werkomstandigheden probleemloos gebruikt

Door de tegellaser te huren, plaats je tegels kaarsrecht en op de plekken die jij wilt

  • Dag 15,-
  • Week 37,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Voor het nauwkeurig plaatsen van muur- en vloertegels huur je de tegellaser. Deze tegellaser heeft 3 laserlijnen: 2 in een hoek van 90° en een derde lijn bij 45°. De uitrichtschijf helpt bij het nauwkeurig uitlijnen en het laserrichtbord gebruik je voor een projectievlak in een open ruimte.

Je hebt een bereik van 20 meter en hoeknauwkeurigheid bij hoeken tussen de 0 en 90° van 0,2 mm/m. De behuizing is stof- en spatwaterbeschermd. Zodat je de tegellaser onder diverse werkomstandigheden probleemloos gebruikt. Je krijgt naast de uitrichtschijf en het laserrichtbord ook een opbergetui en de juiste batterijen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt en de tegellaser na gebruik weer veilig opbergt.

Specificaties

Laserdiode: 635 nm, < 1 mW
Werktemperatuur: -10 – 50 °C
Laserklasse: 2
Werkbereik: 20 meter
Hoeknauwkeurigheid (tss. 0 – 90° hoek): ± 0,2 mm/m
Stof- en spatwaterbescherming: IP 54
Gebruiksduur, max.: 18 h in 2-lijnmodus
Gewicht, ca.: 0,44 kg

Handleiding

Voordat je de tegellaser gaat gebruiken, adviseren wij op de gebruikshandleiding door te nemen. Hier staat alles in zodat jij efficiënt kunt werken met de laser.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Tegellaser huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de bouwlaser voor tegels te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Tegellaser huren?

De bouwlaser voor tegels kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad