Platenlift 4 meter

Een platenlift is makkelijk om te huren wanneer je plafondplaten of gipsplaten aan het plafond wilt bevestigen. De lift houdt de gipsplaat of andere plafondplaat op zijn plaats, terwijl jij de plaat kan bevestigen. Het voorkomt beschadigingen tijdens bevestigen van het materialen. De maximale hoogte van de lift is 3,70 meter.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          50,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Met de plafondplatenlift kan je eenvoudig plaatmateriaal monteren. De platenlift is geschikt voor onder andere gipsplaten, op rechte en schuine plafonds.

Boven je macht tillen is zwaar en niet goed voor rug en schouders. Daarom biedt deze platenlift je een ergonomisch hulpmiddel voor snelle en makkelijke montage van gipsplaten tegen plafonds en schuine wanden.

De maximale hoogte van de lift is 370 centimeter. Ook is de platenlift voorzien van een 4-poot basis met montagebankjes en 4 geremde wielen Ø 125 mm. De lier is voorzien van 2 staalkabels. Hiervan is 1 werkkabel en 1 veiligheidskabel.

Voor eenvoudig transport kan de lift ingeklapt worden.

Je kunt met één persoon gips- of andere platen tegen het plafond bevestigen. Dit is dankzij deze verrijdbare lift is het geen enkel probleem meer. Zo klaar je de klus snel en veilig zonder dat je er extra mensen bij nodig hebt.

Specificaties

Aandrijving:                      handmatig  
Eigen gewicht:                40 kg
Maximaal hefhoogte:    370 cm

Veelgestelde vragen

Met de platenlift kun je met één persoon gips- of andere platen tegen het plafond bevestigen.

Je kan de plafondplatenlift inklappen en vouwen. Waardoor deze prima te vervoeren is in een bus of ruimere personenauto.

Meegeleverd

Platenlift:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                € 25,89
Per week:             € 50,-                 € 64,74

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Platenlift huren in de buurt

Je kunt de gipsplatenlift bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de wand- en plafondplatenlift op te halen. Of laat de platenlift 4 meter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede