Dommekracht 10 ton

De dommekracht tot 10 ton is ideaal om te huren wanneer je zware lasten wilt optillen. Ook werkt de dommekracht bij het ondersteunen of wegdrukken van zware lasten. De dommekrachten beschikken over robuuste hendels en grote hefkracht. Je kunt dommekrachten zowel op de teen als de kop belasten. Zorg in ieder geval dat de last niet op jouw teen komt. De krik is uitstekend toepasbaar in de bouw, scheepsreparatie en landbouw.

De dommekracht heeft een eigen gewicht van 30 kg maar kan wel tot 10 ton heffen

De handzame dommekracht is makkelijk te vervoeren. Omdat die eenvoudig in je auto of bus past

Naast dat de dommkeracht is uitgevoerd met vaste teen (klauw), heeft het stuk gereedschap ook een grote stabiele voetplaat
  • Dag 16,-
  • Week 40,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Dommekrachten zijn een robuust stuk gereedschap voor algemene toepassing in de bouw. Maar ook bij constructiewerkzaamheden, in de bosbouw en in de scheepsbouw. Daar waar een last omhoog moet op de ‘teen’ of op de ‘kop’ is de dommekracht met draaislinger inzetbaar. Daarnaast voor situaties waar weinig ruimte is, kunnen de korte bouwhoogte goed worden gebruikt.

De dommekracht die bij GECO Verhuur te huur is weegt zelf slechts 30 kg. Echter kan deze dommekracht wel tot 10 ton heffen. Een dommekracht wordt ook wel een kelderwind genoemd en heeft een redelijk grote voet en bevat een mechanische overbrenging. Bovendien bevat de dommekracht een redelijk kleine hak waarmee je heft.

Specificaties

Aandrijving: handmatig of ook wel mechanisch genoemd
Eigen gewicht: 30 kg
Hefvermogen: 10 ton ofwel 10000 kg 

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Dommekracht huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de dommekracht te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Dommekracht huren?

De dommekracht tot 10 ton kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad