Materiaalcontainer

Materiaalcontainer huren? De materiaalcontainer of ook wel opslagcontainer genoemd, is ideaal om te huren in de bouw- en transportsector. Doordat de container zowel vorkheftrucklepelgaten als hijsogen heeft, is die makkelijk door een heftruck, kraan of shovel te laden, lossen of te verplaatsen. De opslagcontainer heeft een buitenmaat van: 2,97 x 2.44 x 2,59 m. Daarnaast heeft de container een binnenmaat van: 2,80 x 2,33 x 2.37 m. En tot slot doorrijmaten van: 2,10 x 1,94 m. Daardoor is de inhoud ca. 16m³.

Materiaalcontainer die veelzijdig ingezet kan worden. De opslagcontainer kan goed worden gebruikt voor de droge opslag van je inboedel of materialen tijden een verbouwing of verhuizing

Door het compacte formaat van de container kan deze makkelijk worden getransporteerd en geplaatst op iedere locatie

In de opslagcontainer kun je zelfs een werkbank en stellingen laten plaatsen, zodat je een werkplaats creëert die veilig, droog en mobiel is
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Materiaalcontainer huren? Een 10ft opslagcontainer of materiaalcontainer is zeer geschikt voor het opslaan van de inboedel tijdens verbouwingen of verhuizingen. Ondanks zijn het formaat kan er wel veel in worden opgeslagen. Bovendien kan deze makkelijk worden getransporteerd en op locatie worden geplaatst.

Materiaalcontainers kunnen je spullen het hele jaar door droog opslaan, omdat ze wind- en waterdicht zijn. Hierdoor is het voor het opslaan van je goederen niet noodzakelijk om een geïsoleerde container te gebruiken en volstaat een standaard 10ft opslagcontainer.

Specificaties

Externe afmetingen
Lengte: 297 cm
Breedte: 244 cm
Hoogte:  259 cm
Interne afmetingen
Lengte: 280 cm
Breedte: 233 cm
Hoogte: 237 cm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Materiaalcontainer huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de container te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Materiaalcontainer huren?

De materiaalcontainer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad