Materiaalcontainer

Materiaalcontainer huren? De materiaalcontainer of ook wel opslagcontainer genoemd, is ideaal om te huren in de bouw- en transportsector. Doordat de container zowel vorkheftrucklepelgaten als hijsogen heeft, is die makkelijk door een heftruck, kraan of shovel te laden, lossen of te verplaatsen. De opslagcontainer heeft een buitenmaat van: 2,97 x 2.44 x 2,59 m. Daarnaast heeft de container een binnenmaat van: 2,80 x 2,33 x 2.37 m. En tot slot doorrijmaten van: 2,10 x 1,94 m. Daardoor is de inhoud ca. 16m³.

Per week:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Materiaalcontainer huren? Een 10ft opslagcontainer of materiaalcontainer is zeer geschikt voor het opslaan van de inboedel tijdens verbouwingen. Ondanks zijn het formaat kan er wel veel in worden opgeslagen. Bovendien kan deze makkelijk worden getransporteerd en op locatie worden geplaatst.

Specificaties

Externe afmetingen
Lengte:         297 cm
Breedte:       244 cm
Hoogte:         259 cm

Interne afmetingen
Lengte:          280 cm
Breedte:        233 cm
Hoogte:          237 cm

Veelgestelde vragen

Ja zeker! In de opslagcontainer kun je zelfs een werkbank en stellingen laten plaatsen, zodat je een werkplaats creëert die veilig, droog en mobiel is
Ja, particulieren kunnen deze veelzijdige materiaalcontainer huren. Want de container kan ingezet kan worden voor de droge opslag van je inboedel of materialen tijden een verbouwing of verhuizing

Meegeleverd

Materiaalcontainer:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per week:                € 25,-                 € 32,37
4 weken:                  op aanvraag    op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Materiaalcontainer huren in de buurt

Je kunt de materiaalcontainer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de container op te halen. Of laat de opslagcontainer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede