Betonmolen 140 liter

De betonmolen is ideaal om te huren wanneer je gaat metselen. Met een betonmolen kun je op een makkelijke manier betonmengsel mengen, zodat je de juiste betonspecie krijgt. Met een inhoud van 140 liter kun je veel werk in een keer verzetten. De betonmolen is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk om betonspecie mee te maken en minder zwaar dan het werken met een betonmixer. Betonspecie kun je ook met de hand aanmaken met een betonmixer, maar dit is vaak zwaarder werk dan het gebruik van een betonmolen.

De Lescha betonmolen is een betrouwbare machine die doet wat er van hem wordt gevraagd, waardoor deze betonmolen voor de vakman een must is

Alle materialen als grind, zand, cement en water worden gemakkelijk vermengd tot metsel- of betonspecie

Lescha, het merk van de betonmolen 140 liter is naar eigen zeggen de Rolls Royce onder de betonmolens

  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je aan de slag met beton? Dan is het handig om een betonmolen te huren. Een zijn een aantal voordelen verbonden aan het zelf maken van beton voor een klus. Op de langere termijn is het goedkoper en het is een stuk efficiënter omdat je alles zelf in de hand hebt. Een betonmolen is eenvoudig aan te sluiten op het netstroom. Vervolgens kun je alle ingrediënten toevoegen en begint de molen te draaien.

Na enige tijd is het gemend en is de eenheid klaar voor gebruik. Je vindt aan de zijkant van de molen een rond stuurwiel waarmee je de opening kan kantelen zodat je de mix over kunt gieten in een speciekuip. Hierna kun je aan de slag met je mix.

Specificaties

Voetrem: inbegrepen
Isolatie:  dubbel
Inhoud kuip:  140 liter
Nuttige inhoud:  120 liter
Type motor:  230V
Gewicht:  61,5

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de betonmolen gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Betonmolen huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de betonmolen 140 liter te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Betonmolen huren?

De betonmolen kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad