Grote betonschaar

De grote betonschaar of betonijzerschaar is ideaal om te huren voor het handmatig knippen van betonijzer. De betonschaar is geschikt voor het knippen van materialen met een grote hardheid. De grote variant van de betonijzerschaar kan sterkere en grotere materialen of rondstaal doorknippen. De schaar is makkelijk te gebruiken en multi-inzetbaar.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

15,- / 18,15
15,- / 18,15

3,- / 3,63

 

Omschrijving

Deze grote betonijzerschaar van 100 cm knipt staal tot een dikte van ongeveer 10 mm. De betonijzerschaar heeft speciale hardstalen snijdvlakken die geschikt zijn om staal mee te knippen. Daarnaast is de betonschaar ook ideaal voor het knippen van staal op plekken waar je met de ijzerzaag niet bij kan. Let op, veel ijzerzagen zijn niet geschikt voor gehard staal zoals slotbeugels. Juist voor deze klussen kun je de betonschaar huren. Belangrijk is dat je persoonlijke beschermingsmiddelen draagt tijdens het gebruik van de betonijzerschaar.

Kortom, een betonschaar is een werktuig dat is bedoeld om gehard metaal, bijvoorbeeld stalen kettingen en staven, door te knippen. Door de lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen. In de bouw wordt hij gebruikt om de stalen staven, die in gewapend beton toegepast worden als wapening, op maat te knippen. Om die reden wordt hij “betonschaar” (oorspronkelijk “betonijzerschaar”) genoemd. De tang wordt eveneens gebruikt voor het knippen van boutstelen en kettingschalmen.

Specificaties

Materiaal:      staal
Lengte:           100 centimeter
Gewicht:         8,5 kg

Veelgestelde vragen

De grote variant van de betonijzerschaar kan sterkere en grotere materialen of rondstaal doorknippen.

Meegeleverd

Betonijzerschaar:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         16,05 / 19,42
Weektarief                      16,05 / 19,42
Extra dagtarief              3,21 / 3,88

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de betonschaar ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Grote betonschaar huren in de buurt

Je kunt de grote betonijzerschaar bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de betonschaar op te halen. Of laat de betonijzerschaar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede