Verticuteermachine benzine

Op zoek naar een benzine verticuteermachine? De verticuteermachine op benzine is ideaal om te huren voor de verzorging van je gazon. Door het gazon te verticuteren, kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Verticuteren zorgt er tevens voor dat mos en onkruid minder de kans krijgen om te groeien en schimmels in het gazon worden verminderd. De messen van de verticuteermachine dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingseffect plaatsvinden.

Per dag:
35,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          105,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Benzine verticuteermachine huren? Deze verticuteermachine wordt zowel door particulieren als professionals op de proef gesteld. Het messenhuis, vervaardigd uit staal, garandeert zowel de duurzaamheid als veiligheid. Bovendien heeft de verticuteermachine grote aluminium wielen. Maar ook twee zwenkwielen. JO BEAU, het merk van de verticuteermachine kiest door deze zwenkwielen voor meer ergonomie en gebruiksgemak. De zwenkwielen zorgen ervoor dat je het toestel niet hoeft op te heffen of naar beneden moet duwen op het einde van elke baan op het gazon. Ook rond bomen en gebogen gazonranden, kan het de verticuteermachine netjes de baan volgen, zonder hoekig te verticuteren.

Specificaties

Werkbreedte:                      460 mm
Werkdiepte:                         max. 10 mm
Aandrijving:                          benzine motor
Vermogen:                            4 kw
Gewicht:                                59 kg
Geluidsdrukniveau:            92 dB(A)

Veelgestelde vragen

Eens per jaar is het minimale advies om het gazon te verticuteren. Dit kun je het beste doen wanneer de bodem temperatuur nog of weer warmer is. De maanden maart en april zijn de ideale maanden. Maar ook augustus en september zijn prima maanden om te verticuteren.

In de loop van de tijd raakt je gazon verstikt door een laag mos, gras- en plantenresten. Hierdoor kunnen vocht, voedingsstoffen en licht niet meer in goed in de grasmat doordringen. Deze laag moet je weghalen door te verticuteren.

Nee, de machine is vaak niet in een personenauto te vervoeren. Daarom adviseren wij als je de verticuteermachine komt huren, dat je dan een aanhanger gebruikt voor transport.

Meegeleverd

Verticuteermachine:               1 stuk
Volle tank Aspen 4-takt:        1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 35,-                € 45,31
Per week:             € 105,-                € 135,94

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verticuteermachine huren in de buurt

Je kunt de benzine verticuteermachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verticuteermachine op te halen. Of laat de verticuteerder bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede