Verticuteermachine benzine

Op zoek naar een benzine verticuteermachine? De verticuteermachine op benzine is ideaal om te huren voor de verzorging van je gazon. Door het gazon te verticuteren, kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Verticuteren zorgt er tevens voor dat mos en onkruid minder de kans krijgen om te groeien en schimmels in het gazon worden verminderd. De messen van de verticuteermachine dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingseffect plaatsvinden.

Ideaal om de verticuteermachine op benzine te huren voor het verticuteren van gazonnen waar geen stroomvoorziening is

De krachtige verticuteermachine is gebruikersvriendelijk. De zwenkwielen achter zorgen er voor dat je makkelijk om bomen of gazonranden heen kan

Aflopende of glooiende terreinen zijn geen probleem voor de benzine verticuteermachine van het A-merk JO BEAU

  • Dag 35,-
  • Week 105,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Benzine verticuteermachine huren? Deze verticuteermachine wordt zowel door particulieren als professionals op de proef gesteld. Het messenhuis, vervaardigd uit staal, garandeert zowel de duurzaamheid als veiligheid. Bovendien heeft de verticuteermachine grote aluminium wielen. Maar ook twee zwenkwielen. JO BEAU, het merk van de verticuteermachine kiest door deze zwenkwielen voor meer ergonomie en gebruiksgemak. De zwenkwielen zorgen ervoor dat je het toestel niet hoeft op te heffen of naar beneden moet duwen op het einde van elke baan op het gazon. Ook rond bomen en gebogen gazonranden, kan het de verticuteermachine netjes de baan volgen, zonder hoekig te verticuteren.

Specificaties

Werkbreedte: 460 mm
Werkdiepte: max. 10 mm
Aandrijving: benzine motor
Vermogen: 4 kw
Gewicht: 59 kg
Geluidsdrukniveau: 92 dB(A)

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de bladblazer gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Verticuteermachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de verticuteermachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Verticuteermachine huren?

De benzine verticuteermachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad