Wortelbijl

Wortels wegsteken ging nog nooit zo makkelijk met de scherpe wortelbijl. De wortelbijl is ideaal om te huren als je gemakkelijk wortels wilt verwijderen uit je tuin. De wortelbijl wordt ook wel eens boomwortelsteker of wortelsteker genoemd. Kortom, met een wortelbijl steek je gemakkelijk wortels weg van allerlei planten of kleine boompjes.

Per week: 

15,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wortelbijl huren? Deze boomwortelsteker heeft een gesmede brede bek met een doorsnee van 28mm en een lengte van 1200mm. Bovendien heeft de wortelbijl een opgestuikte kop. De boomwortelsteker is een gemakkelijk hulpmiddel bij het losmaken van wortels maar ook bij het losbreken van beton of stenen of sloopwerk.

Wat moet je doen als je oude coniferen of kleine boompjes uit de tuin wilt halen? Daarvoor hebben wij de wortelbijl. Ook wel boomwortelsteker, wortelsteker, wortelbijl genoemd. Een wortelbijl is een zwaar stootijzer die is voorzien van een brede plat gesmede bek. Het gewicht van deze bijl is ruim 8 kilogram en de lengte is iets meer dan 1200mm. Door combinatie van lengte en gewicht het ideale stuk gereedschap om de wortels door te steken in plaats van uit te graven.

Specificaties

Bek:                    28 mm
Gewicht:            8000 gram
Lengte:              1200 mm
Bek:                    plat gesmeden bek

Veelgestelde vragen

Je kunt de boomwortelsteker huren om wortels los te maken. Bovendien is de wortelbijl geschikt bij het losbreken van beton of ander sloopwerk

Natuurlijk! Je kan bij ons ook gereedschappen, machines en materialen kopen. Hier vind je de boomwortelbijl bij GECO Verkoop.

Meegeleverd

Wortelbijl:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 15,-                  € 19,42

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Wortelbijl huren in de buurt

Je kunt de wortelbijl bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de boomwortelsteker op te halen. Of laat de wortelbijl bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede