Houtversnipperaar Ø 8 cm

Houtversnipperaar Ø 8 cm huren? De houtversnipperaar is ideaal om te huren als je snoeiwerk hebt verricht en het groen en de takken wilt versnipperen tot compost. De houtversnipperaar werkt met meerdere messen die roteren en de takken die je in de hakselaar stopt met veel kracht naar zich toe trekken.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Slijtagekosten
Brandstof

excl / incl BTW

70,- / 84,70
130,- / 157,30
210,- / 254,10

42,- / 50,82

25,- / 30,25
op aanvraag

 

 

Omschrijving

Houtversnipperaar Ø 8 cm huren? De versnipperaar is al jarenlang een topper uit het Jo Beau assortiment. Door de combinatie van de krachtige 13 pk Honda GX390 motor en de smalle breedte van 72 cm kun je moeiteloos hout versnipperen. Daarnaast kun je met de houtversnipperaar drie zaken doen. Allereerst het binnentrekken van de takken en groen. Vervolgens het hakselen van de takken en daarna het omhoog uitwerpen van de houtsnippers. De lage, ergonomische vultrechter van 72 cm hoog garandeert een vlotte takverwerking met een diameter van 8 à 10 cm -naargelang de houtsoort- tot een gemiddelde capaciteit van 5m³ hakseling per uur.

Specificaties

Max. advies diameter:                        80 mm
Capaciteit snippers (gemiddelde):  5 m³/u
Verwerksnelheid (gemiddelde):       25 m/min
Vermogen:                                              8,7 kW (13 Pk)
Geluidsniveau:                                      115 dB(A)
Afmetingen (LxBxH):                           1770 x 720 x 1230 mm
Invoerhoogte:                                        790 mm
Gewicht:                                                  145 kg

Snijmessen:                                         2 geharde messen                                                                                                                          (omkeerbaar)

Veelgestelde vragen

De aanbevolen diameter voor takken en groen in de houtversnipperaar is 8 centimeter.

De versnipperaar past niet in een auto. In een bus kan het krap worden vanwege het gewicht van 145 kg en Afmetingen (LxBxH) 1770 x 720 x 1230 mm. Je kan voor het gemak een aanhanger huren.

De houtversnipperaar loopt op Aspen 4-takt. Bij het huren van de versnipperaar krijg je een volle tank mee en vervolgens kun je deze weer vol terug inleveren door af te vullen met flesjes Aspen-4 takt die je kunt kopen.

Meegeleverd

Versnipperaar:               1 stuk
Volle benzine tank:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         74,90 / 90,63
Weektarief                      224,70 / 271,89
Extra dagtarief               44,94 / 54,38

Slijtagekosten               25,- / 30,25

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Bij een verhuring leveren wij brandstof mee. De onaangebroken verpakkingen nemen wij retour. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk verbruikt is.

Transport
Wij kunnen de houtversnipperaar ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Versnipperaar huren in de buurt

Je kunt de houtversnipperaar Ø 8 cm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de versnipepraar op te halen. Of laat de houtversnipperaar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede