Tapijtstripper

De tapijtstripper is ideaal om te huren omdat je met deze machine eenvoudig tapijt stript. Deze compacte, makkelijk te bedienen machine is geschikt voor zowel professionele als huishoudelijke toepassingen. Het in hoogte verstelbare handvat maakt de machine geschikt voor elke gebruiker. Het gebruik van een inductiemotor, gecombineerd met de meest duurzame materialen verzekert een stille, optimale werking onder alle omstandigheden.

Per dag:
30,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          90,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Tapijtstripper huren? Deze compacte, makkelijk te bedienen machine is geschikt voor zowel professionele, als huishoudelijke toepassingen. Je kunt door de tapijtstripper te huren vinyl verwijderen. Maar ook linoleum, kurk of gewoon vast tapijt. Daarnaast wordt de tapijtstripper ook gebruikt bij het verwijderen van ophopingen van substanties in productie-zones. OF zelfs cement- en kalkspatten verwijderen van betonvloeren.

Daarentegen zorgt het gebruik van een inductiemotor een stille maar optimale werking onder alle omstandigheden. De multistripper is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen voor het verwijderen van vloerbedekking bij kleinere projecten en kleine ruimtes.

Specificaties

Aandrijving:              elektrisch
Stroomtype:             230 V
Motor:                         inductiemotor 2 pk
Gewicht:                    35 kg
Werkbreedte:           230 mm
Toerental:                  1400 toeren per minuut
Afmetingen:             685 x 380 x 787 mm

Veelgestelde vragen

Ja, doordat je de tapijtstripper kunt kantelen, is deze te vervoeren in een personenauto. Wel met de banken geklapt. Let goed op de afmetingen en het scherpe mes.

Ja, bij de tapijtstripper gebruik je een zogenaamd tapijtstripper mes. Deze koop je los naast de huurprijs van de machine.

De lijmresten kunnen soms hardnekkig zijn. Je kunt met deze tapijtstripper ook lichte resten lijm verwijderen maar niet grote hoeveelheden. Die kun je beter opschuren met een betonschuurmachine.

Meegeleverd

Tapijtmes:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 30,-               € 38,84
Per week:             € 90,-               € 116,52

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Tapijtstripper huren in de buurt

Je kunt de tapijtstripper bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de tapijtstripper op te halen. Of laat de tapijtstripper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede