Vlakschuurmachine

De vlakschuurmachine is ideaal om te huren voor grote vlakken. Dit komt doordat de schuurmachine beschikt over grote schuurcapaciteit.  De vlakschuurmachine gaat voor de perfecte oppervlaktekwaliteit.  Heb je een klus waarbij het handig is om in kleine ruimtes of randjes te komen? Dan is de delta schuurmachine handig!

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Op zoek naar een vlakschuurmachine om te huren? Een vlakschuurmachine is geschikt voor het schuren van grote oppervlakten. Dit vanwege de geringste trillingen (<2,5 m/s²) van de machine. Hierdoor kun je lang schuren zonder vermoeid te raken.

Verder door de ergonomisch gevormde vlakken met softgrip voor perfecte bediening. Bovendien maakt de schuurmachine gebruik van gelijkmatige verdeling van de aandrukkracht voor een hoge oppervlaktekwaliteit.

Het multi-spansysteem zorgt voor de mogelijkheid om eenvoudig te wisselen van schuurvellen. Bovendien heeft de vlakschuurmachine een aansluiting voor stofafzuiging. De vlakschuurmachine heeft een ergonomisch model, hierdoor kun je moeiteloos werken.

Daarnaast heeft de vlakschuurmachine een trillingsarme, rustige loop. En maak je een precieze geleiding met een of beide handen mogelijk.

Je bevestigt schuurpapier eenvoudig. Je vervangt het schuurpapier simpel door klithechtverbinding. Verder kun je de vlakschuurmachine aansluiten op stofzuigers. Met de directe aansluiting van stofzuiger kun je stofvrij te werken bij elke toepassing.

Specificaties

Nominaal opgenomen:       350 W vermogen
Onbelast toerental:              8.000 – 11.000 min-1
Aantal trillingen vrijloop:   16.000 – 22.000 min-1
Pendeldiameter:                  2,4 mm
Gewicht:                                 2,7 kg
Breedte :                                 114 mm
Lengte:                                    440 mm
Hoogte:                                   205 mm
Schuurblad breedte:            115 mm
Schuurblad lengte:               230 mm

Veelgestelde vragen

Voor een vlakke en platte deur kun je het beste de vlakschuurmachine huren. Als je veel patronen in een deur hebt, biedt de excentrische schuurmachine meer waarde.

Er zijn 7 verschillende populaire korrels schuurpapier. Deze kun je los kopen bij de huur van een vlakschuurmachine. Bekijk de optionele artikelen of vink het schuurpapier aan bij je reservering.

Meegeleverd

Vlakschuurmachine:             1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-                € 12,95
Per week:             € 25,-                € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Vlakschuurpapier huren in de buurt

Je kunt de vlakschuurpapier bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de vlakschuurpapier op te halen. Of laat de schuurpapier bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede