Excentrische schuurmachine

De excentrische schuurmachine van  Ø 150 mm is ideaal om te huren voor snel en grof schuurwerk. De compacte constructie en het geringe gewicht maken werk minder inspannend. Je gebruikt de excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten. Met slechts met 1 klik wisselen van fijn naar grof schuren / polijsten! Want je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. De excentrische schuurmachine biedt bescherming voor jouw (en je collega’s) gezondheid! Door de 98% filtratie van het stof (met een extern afzuigtoestel) komt er weinig tot geen stof vrij. De schuurmachine heeft een rond oppervlak. Heb je een kleinere klus waar het handig is om in kleine hoekjes te komen? Dan is dit de delta schuurmachine handig.

Per dag:
12,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          30,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Excentrische schuurmachine huren? Je kunt met één klik wisselen van fijn schuren naar grof schuren. Wat je ook in één klik kunt doen is wisselen naar polijsten met 5-voudige afname bij turbo. De turbo wordt ook wel grof schuren genoemd. Bovendien heeft deze excentrische schuurmachine de kleinste greep op de markt. Dankzij de compacte constructie en het geringe gewicht, maakt de machine het mogelijk om te werken zonder moe te worden. Daarnaast beschik je over de optie om fijn te schuren.

Specificaties

Schuurplateau-Ø:                150 mm
Onbelast toerental:              3.100 / 6.650 1/min
Schuurbewegingen:             6.200 / 13.300 1/min
Toerental schuurplateau:   290 1/min / 620 1/min
Excenticiteit:                          2,25 mm
Bevestiging:                            Klithechting
Nom. vermogen:                    600 W
Gewicht:                                   2,4 kg
Lengte:                                     310,0 mm
Breedte:                                   150,0 mm
Hoogte:                                    147,0 mm
Draaicirkel-Ø:                        4,5 mm

Veelgestelde vragen

De excentrische schuurmachine biedt bescherming voor je (en je collega’s) gezondheid. Door de 98% filtratie van het stof (met een extern afzuigtoestel) komt er weinig tot geen stof vrij.

Met 1 klik wisselen van fijn naar grof schuren of polijsten. Je kan het benodigde schuurpapier makkelijk los kopen bij GECO. Zie de optionele artikelen voor de mogelijke korrels.

Of je nu krassen, hout of je auto wilt gaan polijsten, dan kun je dit doen met een excentrische schuurmachine. Geef het aan bij ons en wij helpen je verder met jouw klus.

Meegeleverd

Schuurmachine:             1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,-               € 15,54
Per week:             € 30,-               € 38,84

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Schuurmachine huren in de buurt

Je kunt de excentrische schuurmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de schuurmachine op te halen. Of laat de excentrische schuurmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede