Excentrische schuurmachine

De excentrische schuurmachine van  Ø 150 mm is ideaal om te huren voor snel en grof schuurwerk. De compacte constructie en het geringe gewicht maken werk minder inspannend. Je gebruikt de excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten. Met slechts met 1 klik wisselen van fijn naar grof schuren / polijsten! Want je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. De excentrische schuurmachine biedt bescherming voor jouw (en je collega’s) gezondheid! Door de 98% filtratie van het stof (met een extern afzuigtoestel) komt er weinig tot geen stof vrij. De schuurmachine heeft een rond oppervlak. Heb je een kleinere klus waar het handig is om in kleine hoekjes te komen? Dan is dit de delta schuurmachine handig.

Met 1 klik wisselen van fijn naar grof schuren of polijsten

Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid van de excentrische schuurmachine dankzij de variabele snelheidsregeling

De excentrische schuurmachine biedt bescherming voor je (en je collega’s) gezondheid. Door de 98% filtratie van het stof (met een extern afzuigtoestel) komt er weinig tot geen stof vrij
  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Excentrische schuurmachine huren? Je kunt met één klik wisselen van fijn schuren naar grof schuren. Wat je ook in één klik kunt doen is wisselen naar polijsten met 5-voudige afname bij turbo. De turbo wordt ook wel grof schuren genoemd. Bovendien heeft deze excentrische schuurmachine de kleinste greep op de markt. Dankzij de compacte constructie en het geringe gewicht, maakt de machine het mogelijk om te werken zonder moe te worden. Daarnaast beschik je over de optie om fijn te schuren.

Specificaties

Schuurplateau-Ø: 150 mm
Onbelast toerental: 3.100 / 6.650 1/min
Aantal schuurbewegingen: 6.200 / 13.300 1/min
Toerental schuurplateau: 290 1/min / 620 1/min
Excenticiteit: 2,25 mm
Schuurmiddelbevestiging: Klithechting
Nominaal opgenomen vermogen: 600 W
Gewicht: 2,4 kg
Lengte: 310,0 mm
Breedte: 150,0 mm
Hoogte: 147,0 mm
Draaicirkel-Ø:: 4,5 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de excentrische schuurmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Excentrische schuurmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schuurmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Excentrische schuurmachine huren?

De excentrische schuurmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad