Plafondschuurmachine

De plafondschuurmachine of wandschuurmachine is ideaal om te huren voor het schuren van bepleistering, gipsplaten, wanden en plafonds. Met deze schuurmachine hoef je niet boven je macht  te schuren, waardoor je armen en rug minder belast worden. Bovendien hoef je geen ladder of trap te gebruiken tijdens het schuren, waardoor je veel mobieler en veiliger aan het werk bent. De wandschuurmachine maakt het schuren van wanden en plafonds gemakkelijk.

De plafondschuurmachine is zeer handige, lichte machine met optimaal bedieningscomfort. Maakt ergonomische werkzaamheden zonder vermoeidheid mogelijk
De stofafzuiging tussen borstelkrans en schuurpapier voorkomt het dichtslibben van het schuurpapier en bevordert stofvrij werken
Makkelijk te hanteren door de optimale balans tussen motor en schuurkop
  • Dag 22,50
  • Week 67,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een wandschuurmachine, ook wel plafondschuurmachine of langnekschuurmachine genoemd, is geschikt voor het schuren van wanden en plafonds. Deze schuurmachines zijn telescopisch waardoor je overal bij kunt en hoge muren en plafonds eenvoudig kunt schuren zonder van positie te moeten wisselen. Met een plafondschuurmachine schuur je zo goed als stofvrij in combinatie met een stofzuiger. De plafondschuurmachine zijn zeer licht in gewicht. Verder kun je vaak het plafond of de wand schuren zonder een steiger nodig te hebben.

Specificaties

Opgenomen vermogen: 710 Watt
Afgegeven vermogen: 410 Watt
Onbelast toerental: 1100-1650 /min
Onbelast slagtal: 3100-4600 /min
Gereedschapsopname: velcro
Hellingshoek aan kop: 100°
Lengte: 1520 mm
Kabellengte: 5,0 m
Gewicht: 4,2 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de wand- of plafondschuurmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Plafondschuurmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de plafondschuurmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Plafondschuurmachine huren?

De plafondschuurmachine of ook wel wandschuurmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad