Dompelpomp 18 m³

Dompelpomp 18 m³ huren? De dompelpomp is ideaal om te huren wanneer je wateroverlast hebt in je garage of als je kruipruimte of kelder vol met water staat. Want door de bouwdompelpomp te huren kun je dit water snel en gemakkelijk wegpompen. Ook voor het leegpompen van jouw boot of zwembad kun je een vlakzuiger gebruiken. Een dompelpomp werkt zowel binnen- als buitenshuis en pompt het water snel en eenvoudig weg.

De krachtige dompelpomp kan tot 18 kubieke meter opzuigen per uur. Ideaal voor zwembaden of grotere vijvers 

Ondanks het vermogen van de dompelpomp, weegt de pomp slechts 13,4 kg

Je kunt de dompelpomp tot 9,5 opvoeren

  • Dag 20,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een dompelpomp – ook wel klokpomp genoemd – is een pomp die in de op te pompen vloeistof wordt gedompeld. Omdat een dompelpomp meestal wordt gebruikt om water af te voeren, plaats je deze op de bodem van bijvoorbeeld een vijver, zwembad of een ondergelopen kelder. De naam ‘dompelpomp’ is dus niet uit de lucht gegrepen. Je dompelt hem namelijk onder water.

Daarentegen is de PBX Ponstar dompelpomp een robuuste dompelpomp die enorme prestaties levert. De dompelpomp 18 m³ maakt gebruik van een condensatorstart en inductiemotor voor extra aanloopkoppel. Verder is het grootste deel van de dompelpomp een lichtmetalen constructie. Met dus een roestvrijstalen motorbehuizing, slakkenhuis en as. Daarnaast is de dompelpomp 18 m³ uitgerust met anti-luchtvergrendelingsklep. Verder met een gebruiksvriendelijk handvat om de machine te kunnen gebruiken.

Specificaties

Capaciteit maximaal:  18 m³/uur
Opvoerhoogte maximaal: 9,5 m
Kogeldoorlaat: 50 mm
Spanning: 230 Volt
Persaansluiting: 2″
Gewicht: 13,4 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Dompelpomp huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de dompelpomp 18 m³ te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Dompelpomp huren?

De dompelpomp geschikt voor 18 m³ in het uur kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad