Glaslift 380kg

De glaslift 380 kg is handig om te huren voor het verplaatsen van grote glasplaten, bijvoorbeeld tijdens een bouw- of renovatieproject. Een glasdrager zorgt ervoor dat het glas op de juiste hoogte getild wordt en vergemakkelijkt het plaatsen. Bovendien kunnen glasliften zonder schokbewegingen kleine correcties uitvoeren.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar een glaslift voor het plaatsen van glas en andere gevelelementen? Dan is deze Glaslift 380kg voor binnen toepassingen de ideale machine.

De zuignappen van de glasrobot zijn zowel horizontaal als verticaal in te stellen. Hierdoor kun je grote, kleine en langwerpige elementen eenvoudig verplaatsen.

Het eigen gewicht van de machine reduceren kan gemakkelijk. Neem simpel de contragewichten van de machine af. Door dit te doen heb je de mogelijkheid om over die loopbrug te rijden of de machine achter in de bus te rijden.

De glaslift kan maximaal 380 tillen. De maximale hefhoogte is 2.70 meter. De Smartlift Indoor is daarom geschikt voor elke klus binnenshuis.

Bovendien is de glasrobot voorzien van achterwielaandrijving. Daarmee wordt de stabiliteit gewaarborgd. Ook vanwege de stabilisatoren, welke standaard op de machine zijn aan gebracht.

Kortom een unieke glaslift die smal is in combinatie met het lage eigen gewicht. De glaslift is slechts 0.65 meter breed en past daarom door elk portier.

Specificaties

Aandrijving:                       elektrisch (230V)
Eigen gewicht:                  570 kg
Hefvermogen:                   150 kg
Maximale capaciteit:       380 kg
Maximale hefhoogte:      282 cm
Rotatie:                                50-100°
Transport lengte:              181 cm
Transport breedte:            65 cm
Transport hoogte:             135 cm
Zuignappen:                       4 x Ø 30 cm

Veelgestelde vragen

Een glasrobot of glaslift kan zeer zware glasplaten transporteren. Zo kan deze glasrobot glasplaten van max. 150 kg vervoeren. Het is een zeer stabiele zelfrijdende glasrobot.

Voor glaszetwerkzaamheden gelden specifieke afspraken aldus de Arbowet. Hier lees je hoe je glas moet tillen volgens Arbowet.

Meegeleverd

Glasrobot:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                     incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Glaslift huren in de buurt

Je kunt de indoor glaslift 380kg bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de glasrobot op te halen. Of laat de glaslift bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede