Glaslift 150kg

De glasdrager 150 kg is ideaal om te huren voor het verplaatsen van grote glasplaten, bijvoorbeeld tijdens een bouw- of renovatieproject. Een glaslift zorgt ervoor dat het glas op de juiste hoogte getild wordt en vergemakkelijkt het plaatsen. Bovendien kunnen glasliften zonder schokbewegingen kleine correcties uitvoeren.

Per dag:
op aanvraag 

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Glaslift 150kg huren? Wij hebben glasliften voor alle formaten ruiten en voor alle soorten ruimtes, buiten of binnen. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van panelen door smalle doorgangen. Bovendien voor het vervoeren en installeren van extreem zware materialen zoals brandwerende deuren. De glasrobots zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Daarnaast zorgt een glaslift ervoor dat het glas op de juiste hoogte getild wordt en vergemakkelijkt het plaatsen. Bovendien kunnen glasliften zonder schokbewegingen kleine correcties uitvoeren. Kortom, voor het huren van glasliften ben je bij ons aan het juiste adres.

Specificaties

Aandrijving:                      handmatig 
Eigen gewicht:                86 kg
Hefvermogen:                  150 kg
Maximaal hefhoogte:     170 cm
Rotatie:                               360°
Transport lengte:              120 cm
Transport breedte:           86 cm
Transport hoogte:             198 cm
Zuignappen:                       2 x Ø 23 centimeter

Veelgestelde vragen

De mechanische glaslift is geschikt voor het vervoeren en plaatsen van glaspanelen tot 150 kg. Met twee zuignappen vervoer je de glasplaten erg stabiel tot maximaal 170 centimeter.
Aldus de Arbo: als een ruit tussen de 25 en 50 kilo weegt, dan mogen twee werknemers deze ruit wel samen tillen. Boven de 50 kilo moet het glas altijd met mechanische hulpmiddelen worden vervoerd en geplaatst.

Meegeleverd

Glaslift:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                      incl. SRR en BTW
Per dag:                     op aanvraag
Per week:                  op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Glaslift huren in de buurt

Je kunt de glaslift bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de glaslift 150kg op te halen. Of laat de glaslift bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede