Diamant dozenboormachine

De dozenboormachine uitermate geschikt voor zachte steen. De machine is ideaal om te huren voor het boren in materialen waar je niet makkelijk doorheen kunt komen met een gewone boor. De boormachine biedt uitstekende hulp bij het boren van electra- en wandcontactdozen in steen, kalkzandsteen of gevelsteen. Omdat de dozenboormachine is voorzien van een D-handgreep, kun je de boorrichting nauwkeurig bepalen. De dozenboor is compact en licht in gewicht. Hierdoor kun je onder andere eenvoudig elektra- en wandcontactdozen boren.

Compact en licht in gewicht hierdoor kun je onder andere eenvoudig elektra- en wandcontactdozen boren
De diamantboormachine is ideaal om te huren voor het boren in materialen waar je niet makkelijk doorheen kunt komen met een gewone boor

De diamant dozenboormachine weegt slechts 3,9 kg

  • Dag 16,-
  • Week 48,-

Exclusief transport, slijtage, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Diamant dozenboormachine huren? Voor het boren van elektra- en wandcontactdozen in steen, kalkzandsteen of gevelsteen huur je een dozenboormachine. De dozenboormachine is een boormachine die dankzij de krachtige motor speciaal ontwikkeld is voor het aanleggen van wandcontactdozen. Verder weegt de dozenboormachine slechts 3,9 kg.  Maar heeft de diamantboor wel een vermogen van 1300 W. Bovendien kan de dozenboor een maximale kern diameter van 8,2 centimeter boren.

Specificaties

Merk: Eibenstock
Vermogen:  1300 W
Maximale kern diameter: 8,2 centimeter
Gewicht: 3,9 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Diamant Dozenboor huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de diamant dozenboormachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Diamant Dozenboor huren?

De diamant dozenboormachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad