Breed rolsteiger 11 meter

Het brede aluminium rolsteiger is ideaal om te huren voor verschillende klussen. Je staat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een steiger is onmisbaar bij het schilderen op hoogte, onderhouds- werkzaamheden en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          94,50  

1 week       135,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Breed rolsteiger 11 meter huren? Rolsteigers hebben de mogelijkheid om eenvoudig verplaatst te worden. Dankzij de wielen die onderaan de steiger geplaatst zijn. Ondanks de wielen zijn de rolsteigers erg stabiel. Daarnaast kunnen deze gemakkelijk worden uitgebreid naar een grote hoogte. Bovendien zijn de aluminium rolsteigers flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

De rolsteigers die je bij ons huurt zijn van het A-merk Custers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de regelgeving in alle Europese landen. De steigers hebben altijd een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3). Bij gelijkmatig verdeeld over het platform. Een platform van 2,5 meter heeft dus een maximale belasting van ruim 275 kg. Bij vrijstaand gebruik van het steiger moeten er 4 uitzetpoten gemonteerd worden. Maar bij gebruik tegen de wand zijn 2 uitzetpoten voldoende.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      1130 cm
Werkhoogte:                          1330 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                130 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht of doorloop

Veelgestelde vragen

Ten opzichte van andere merken zijn dit zeer robuuste lichtgewicht aluminium steigers. En door een harde legering in combinatie met een bovengemiddelde wanddikte hebben de steigeronderdelen een bijzonder lange levensduur.

Na opbouw van de rolsteigers, hoef jij als klant de steigers niet te keuren. Dit is wel het geval bij stalen gevelsteigers. Daarnaast dienen steigers wel periodiek gekeurd te worden indien je eigen steigermateriaal hebt.

De werkhoogte is twee meter hoger dan de platformhoogte. Bij dit steiger kun je dus werken tot een hoogte van 13,30 meter en sta je op de platformhoogte van 11,30 meter.

Meegeleverd

Breed rolsteigerset 11 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag                 € 94,50             € 122,35
Per week             € 135,-                € 174,78

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Brede rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de brede rolsteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de steigers op te halen. Of laat de rolsteiger breed bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede