Aggregaat 6 kVA

Aggregaat 6 kVA huren? De aggregaat is ideaal om te huren wanneer je geen stroomvoorziening hebt bij een verbouwing of ander project. Met de benzine aggregaat heeft je een goede, tijdelijke noodstroomvoorziening.

Per dag:
37,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          90,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Aggregaat 6 kVA huren? De Europower stroomaggregaten met luchtgekoelde benzinemotor zijn krachtige en betrouwbare aggregaten. Voorzien van 2 stopcontacten kan de aggregaat stroom afgeven in 230 Volt 16A. Bovendien is de aggregaat 2 kVA uitgerust met stevig metalen frame.

Een aggregaat is een generator die elektriciteit produceert. Door middel van een verbrandingsmotor wordt fossiele brandstof (benzine of diesel) omgezet in stroom. De werking van een aggregaat is te vergelijken met de motor van een auto. Daarnaast worden aggregaten gebruikt op het moment dat er geen of niet voldoende elektrisch vermogen beschikbaar is. Stelt je dat je bijvoorbeeld een evenement organiseert op een terrein waar licht, geluid of koeling nodig is. Maar zonder dat er een adequate aansluiting op het lichtnet voorhanden is. Of juist een kleinere klus waarbij je elektrisch gereedschap op snoer aangedreven moet worden. In deze gevallen is een aggregaat een ultieme uitkomst.

Specificaties

Aggregaat:                       kVA maximaal 6
kVA continue:                  5,4
Ampère (continu):          23A
Afmetingen (l x b x h):   83 x 51 x 56cm
Brandstof:                         benzine
Geluidsniveau:                 72 dB(A) op 7m

Veelgestelde vragen

Exclusief brandstof weegt de aggregaat 75kg. Het gewicht incl. olie (+ koelvloeistof indien watergekoeld)  en brandstof bedraagt 80kg.

De betrouwbare aggregaat zorgt ervoor dat jij niet meer afhankelijk hoeft te zijn van vaste stroompunten. Bovendien is de aggregaat makkelijk te vervoeren door de compacte afmetingen.

Met een gewicht van 80 kg en afmetingen van 83 x 51 x 56cm past de aggregaat vaak wel in grotere personenauto’s. Let op dat je de aggregaat wel met twee personen tilt.

Meegeleverd

Aggregaat:                    1 stuk 
Volle benzine tank:    1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW           incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 37,50                € 48,55
Per week:             € 90,-                   € 116,52

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Benzine aggregaat huren in de buurt

Je kunt de benzine aggregaat 6 kVA bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de aggregaat op te halen. Of laat de benzine aggregaat bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede