Schiethamer huren

Huur een schiethamer om veilig en nauwkeurig hout, metaal en beton aan elkaar te bevestigen. De krachtige tackers zijn geschikt om onder meer houten schuttingen, kisten, kratten en pallets te monteren. Daarnaast kun je met de schiethamers ook dak- en gevelbeplating en hout op staal of hout op beton bevestigen. Met de eenvoudige bediening schiet je de nagels zeer secuur voor een mooi resultaat.

Schiethamer verhuur 

Razendsnel nagels in hout of metaal schieten? Lassen, lijmen of boren is verleden tijd wanneer je werkt met het gemak van een schiethamer. Een nagelpistool of tacker wordt gebruikt in de houtbewerking en bouw om met spijkers onderdelen van werkstukken aan elkaar vast te schieten. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van schiethamers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een schiethamer wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle schiethamers leveren.

Alles over schiethamers

Als je aan een groter project werkt, zoals een toevoeging aan je huis of kelder, een nieuw dak? Dan is een spijkerpistool beslist handig om te huren. Het bespaart niet alleen tijd, maar bespaart ook fysieke energie die je anders zou gebruiken om een ​​groter, meer tijdrovend project te voltooien.

Hoe werkt een schiethamer?

Kort gezegd is een schiethamer precies wat het lijkt te zijn. Een schiethamer lijkt niet alleen op een pistool, maar heeft dezelfde kenmerken: een hendel, een trekker en een ton. Een schiethamer, het type dat het vaakst in de constructie wordt gebruikt, werkt door spijkers door het pistool te schieten door lucht van een luchtcompressor of accu die het pistool van de energie voorziet die de spijker of nagel aandrijft.

Tips voor het huren van een schiethamer

Schieten is genieten. De volgende tips geven waardevolle informatie om je te helpen een schiethamer veilig te gebruiken.

Tip 1 – Gebruik de juiste spijkers
Voordat je wilt gaan schieten, is het handig om te beslissen welke nagels, spijker of nietjes je wilt achterlaten in de wand. Een van de gemakken van een schiethamer is dat deze speciale nagels continu worden herladen nadat elke nagel is uitgeworpen, hoe? De spijkers worden met elkaar verbonden op dunne stroken papier, draad of plastic die automatisch nagels naar het pistool voeren.

Tip 2 – Lees de gebruiksaanwijzing
Hoewel je  denkt dat een schiethamer eenvoudig te gebruiken is, kan het – net als andere elektrische gereedschappen – behoorlijk gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat je voordat je je spijkerpistool gebruikt de instructies in de gebruikershandleiding leest – en deze aanwijzingen zorgvuldig opvolgt.

Tip 3 – Draag PBM’s
Zoals bij bijna alle andere gereedschappen, is het van belang dat je denkt aan je eigen én andermans veiligheid. Huur of koop daarom altijd PBM’s

Tip 4 – Voorbereiden op problemen
Het is belangrijk dat bij het gebruik van het spijkerpistool, als het pistool vastloopt, of als je het moet herladen, de stroom naar het pistool wordt uitgeschakeld. Als je het pistool niet gebruikt, legt je het neer op een stevige ondergrond en zorgt je ervoor dat je je handen en vingers van de trekker af houdt. Richt het pistool nooit op iets of iemand anders dan het oppervlak waarop je spijkert.

Tip 5 – Schakel het veiligheidsslot in
Schakel altijd de veiligheidsfunctie van het pistool in wanneer het pistool niet in gebruik is.

Tip 6 – Houd een stevig vast Houd het pistool vast
Je kunt in de verleiding komen om te reiken wanneer je een spijkerpistool gebruikt. Gebruik in plaats daarvan een ladder of steiger. Zeker met langdurige klussen, ontlast je jezelf en voorkom je blessures.

Tip 7 – Houd het wapen buiten het bereik van kinderen
Zorg er bij het gebruik van een schiethamer voor dat er geen kinderen in de buurt zijn die misschien nieuwsgierig zijn naar het pistool en het misschien willen uitproberen.