Stut Alone stempel max. 420 cm

Stut Alone stempel max. 420 cm huren? De stut alone stempel is ideaal om te huren om op een veilige manier het metselwerk tijdelijk te ondersteunen tijdens renovatiewerkzaamheden. Bij het renoveren van een huis dient het metselwerk volledig te worden ondersteund met bijvoorbeeld stut alone stempels.

Per week:
21,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Wil jij op een veilige manier het metselwerk tijdelijk ondersteunen tijdens renovatiewerkzaamheden? Dan is de Stut Alone stempel max. 420 cm ideaal. Met deze handige vinding bespaar je zowel geld als tijd. Bij het renoveren van een huis dient het metselwerk volledig te worden ondersteund. Een groot voordeel van de Stut Alone is dat deze speciale stempel wordt geleverd met een stempelwip. Hiermee wordt het metselwerk tijdens renovatieklussen niet beschadigd. Ook achteraf stellen is niet langer nodig.

Een ander groot voordeel is dat de Stut Alone werkt middels het hefboomprincipe. Dit houdt in dat deze speciale stempel door slechts één persoon kan worden bediend. Je bespaart hiermee dus niet alleen tijd, maar ook geld.

Specificaties

Minimale lengte:                        2440 mm
Maximale lengte:                       4200 mm
Max. belasting ingeschoven:   880 kg
Max. belasting uitgeschoven:  450 kg
Afstand gevel – stempel:          450 mm

Veelgestelde vragen

Want deze stut alone stempels zijn uniek omdat ze tot meer dan 4 meter hoog zijn

De stut alone stempels het streng gekeurde ABOMA-keurmerk. Dit is een bewezen veiligheidskeurmerk. Bovendien keurt GECO Service tevens het materiaal.

Meegeleverd

Stut alone stempel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:              € 21,-              € 27,19

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

XL Stut Alone stempelhuren in de buurt

Je kunt de stut alone stempel XL bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de stut alone op te halen. Of laat de stut alone stempels bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede