Stootijzer

Dit stootijzer is gemakkelijk te gebruiken voor jouw breek- en sloopwerkzamenheden. Met dit stootijzer heb je een uitermate handig hulpmiddel voor jouw klus. Het stootijzer is ideaal om te huren bij klussen zoals het aanduwen van stenen in de bestrating. Bovendien kan het stootijzer als hefboom of dommekracht gebruikt worden.

Per week:
6,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Wil je een stootijzer huren? Een stootijzer is een handig gereedschap voor diverse toepassingen. Het stootijzer wordt meestal gebruikt om stenen in de bestrating aan te duwen. Maar je kunt hem ook gebruiken als hefboom en dommekracht.

Naast dat de stootijzers licht in gewicht zijn, zijn de ijzers wel gehard. Een ander woord voor een stootijzer dat veel wordt gebruikt, is het woord ‘kasseihefboom’.

Dit stootijzer is een sterk staaltje Hollands vakmanschap. Zo is deze hefboom voor kasseien geheel uit één stuk staal gesmeed. Dit maakt dit stootijzer extreem robuust.

Deze kasseihefboom telt alle eigenschappen die hem tot een uitstekend stootijzer maken. Zo is de korte beitel eveneens uit één stuk staal gesmeed. Bovendien is deze beitel plat en vrij breed.

Deze beitel is na het proces nog eens extra gehard. Een echt goede kasseihefboom herkent de ware vakman echter aan een gestuikte knop. En deze mag dan ook niet op dit stootijzer ontbreken.

Specificaties

Lengte:                    100 centimeter
Lengte beitel:         50 millimeter
Materiaal:                staal

Veelgestelde vragen

Je bent er van verzekerd dat dit een sterk stootijzer is, omdat deze hefboom voor kasseien geheel uit één stuk staal gesmeed.

Een stootijzer mag en kan niet als een honkbalknuppel gebruikt worden. Voor het slaan kun je beter een voorhamer gebruiken. Met een stootijzer, dien je te stoten of heffen.

Meegeleverd

Stootijzer:                 1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:              € 6,-                  € 7,77

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Stootijzer huren in de buurt

Je kunt de stootijzer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de stootijzer op te halen. Of laat de stootijzer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede