Stootijzer

Dit stootijzer is gemakkelijk te gebruiken voor jouw breek- en sloopwerkzamenheden. Met dit stootijzer heb je een uitermate handig hulpmiddel voor jouw klus. Het stootijzer is ideaal om te huren bij klussen zoals het aanduwen van stenen in de bestrating. Bovendien kan het stootijzer als hefboom of dommekracht gebruikt worden.

Het stootijzer heeft een korte platte beitel

Verder is deze hefboom voor kasseien geheel uit één stuk staal gesmeed

Je kunt het stootijzer huren als een robuust stuk gereedschap

  • Week 6,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een stootijzer huren? Een stootijzer is een handig gereedschap voor diverse toepassingen. Het stootijzer wordt meestal gebruikt om stenen in de bestrating aan te duwen. Maar je kunt hem ook gebruiken als hefboom en dommekracht. Naast dat de stootijzers licht in gewicht zijn, zijn de ijzers wel gehard. Een ander woord voor een stootijzer dat veel wordt gebruikt, is het woord ‘kasseihefboom’. Dit stootijzer is een sterk staaltje Hollands vakmanschap. Zo is deze hefboom voor kasseien geheel uit één stuk staal gesmeed. Dit maakt dit stootijzer extreem robuust. Deze kasseihefboom telt alle eigenschappen die hem tot een uitstekend stootijzer maken. Zo is de korte beitel eveneens uit één stuk staal gesmeed. Bovendien is deze beitel plat en vrij breed. Deze beitel is na het proces nog eens extra gehard. Een echt goede kasseihefboom herkent de ware vakman echter aan een gestuikte knop. En deze mag dan ook niet op dit stootijzer ontbreken.

Specificaties

Lengte: 100 centimeter
Lengte beitel: 50 millimeter
Materiaal: staal

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Stootijzer huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het stootijzer te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Stootijzer huren?

Het stootijzer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad