Waterbedpomp 4 m³

Waterbedpomp 4 m³ huren? De waterbedpomp is ideaal om te huren voor het snel en efficiënt leegpompen en volpompen van een waterbed. De pomp heeft een aansluiting van 230 V nodig. Daarnaast levert de waterbedpomp een vermogen van 1300 W waardoor de waterbedpomp max. 400 l/u pompt.

Je beschermt je waterbed door de waterbedpomp te gebruiken bij het op- of leegpompen van je waterbed

De waterbedpomp kan tot 400 liter water wegpompen per uur

Verder is de waterbedpomp licht in gewicht en neem je de pomp eenvoudig mee in de auto

  • Dag 16,-
  • Week 40,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Waterbedpomp 4 m³ huren? Je kunt een waterbedpomp huren als je op een veilige manier je watermatras wilt leeghalen. Een waterbedpomp is ervoor om watermatras vacuüm te pompen. Zodat de stabilisatie lagen op hun plaats blijven liggen. Hierdoor kun je de volgende keer je waterbed weer oppompen zonder dat deze beschadigd is. Als je namelijk met een tuinslag het matras leeg haalt, dan heb je een grote kans dat de stabilisatie lagen op een hoop komen. Er zit stabilisatie in een waterbed om twee redenen. Allereerst zorgt de stabilisatie voor minder nabeweging in het watermatras nadat je in bed bent gestapt of als je je omdraait. Hoe hoger de stabilisatie, hoe minder nabeweging. De tweede reden is dat de stabilisatie ondersteuning biedt. Met name aan mensen met rugklachten of die iets zwaarder zijn. Dan is het prettig dat je niet te ver wegzakt in het watermatras en dat je lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Specificaties

Capaciteit maximaal:  400 liter per uur
Maximale zuighoogte: 7 meter
Vermogen: 1300 Watt
Spanning: 230 Volt
Type: stabiele waterbedpomp

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Waterbedpomp huren?

Het is tevens mogelijk om de pomp te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Waterbedpomp huren?

De waterbedpomp geschikt voor 4 m³ in het uur kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad