Dompelpomp 6 m³

Dompelpomp 6 m³ huren? De dompelpomp is ideaal om te huren wanneer je wateroverlast hebt in je garage of als je kruipruimte of kelder vol met water staat. Want door de bouwdompelpomp te huren kun je dit water snel en gemakkelijk wegpompen. Ook voor het leegpompen van jouw boot of zwembad kun je een vlakzuiger gebruiken. Een Puddle Buddy werkt zowel binnen- als buitenshuis en pompt het water snel en eenvoudig weg.

De Puddle Buddy is een populaire drainagepomp 

Het gebruik en aansluiting van de dompelpomp is eenvoudig. Daarnaast is die geschikt om lange tijd in het water te draaien

Door de afmetingen is de vlakzuiger zelfs toepasbaar is smalle en kleine putten

  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Dompelpomp 6 m³ huren? De dompelpomp is de bekende Puddle Buddy Sensomaat. Dit is een vlakzuig dompelpomp met een Sensomaat set. Hierdoor is deze dompelpomp zeer geschikt als drainagepomp. Drainage of ontwatering is het afvoeren van water uit de bodem over en door de grond. Met als gevolg het verlagen van het grondwaterpeil. Hierbij kan het water worden afgevoerd via drains, kleine sloten of greppels.

Verder heeft de dompelpomp een elektromagnetische niveauschakelaar, die de pomp zeer laag kan laten schakelen. Deze detecteert het waterniveau waardoor de pomp inschakelt. Zodra het water niet meer gedetecteerd wordt schakelt de pomp uit. Het inschakelniveau is circa 3 mm. De Sensomaat staat standaard ingesteld met een startvertraging van 5 seconden en een stopvertraging van 30 seconden.

Specificaties

Capaciteit maximaal:  6 m³/uur
Opvoerhoogte maximaal: 7 m
Kogeldoorlaat: 4 mm
Spanning: 230 Volt
Vermogen: 0,15 kW
Persaansluiting: 1″
Vloeistoftemperatuur maximaal: 40 °C
Materiaal pomphuis: kunststof
Kabellengte: 10 m
Gewicht: 5 kg
Dompeldiepte maximaal: 10 m

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Dompelpomp huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de dompelpomp te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Dompelpomp huren?

De dompelpomp geschikt voor 6 m³ in het uur kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad