Houten metselprofiel

Wil je een houten metselprofiel huren? Het houten metselprofiel is ideaal om te huren omdat de profielen je helpen om te metselen. Aan de hand van de metselprofielen kun jij je metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren. Voor het huren van metselprofielen, ga je naar GECO Verhuur.

Eenvoudig houten metselprofiel die jou helpt bij het stellen

Door het metselprofiel te huren kun je kaarsrecht metselen

De metselprofielen zijn van kwalitatief hoogwaardig hout

  • Week 2,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Houten metselprofiel huren huren? Een metselprofiel is simpelweg een houten of aluminium stijl. Die gebruikt wordt om het metselwerk loodrecht en horizontaal uit te voeren. Daarnaast wordt een metselprofiel ook wel stelprofiel genoemd. Het profiel wordt in de juiste stand gehouden met twee schoren. Maar ook twee latten die aan het profiel worden gespijkerd als het hout is. Of met aluminium schoren, die in speciale gleuven passen van het profiel.

Daarnaast worden metselprofielen aan het begin en einde van een constructie of muur opgesteld. Maar ook bij bredere werken daar tussen in. Bijvoorbeeld op de plaats van de dilatatievoeg. Een dilatatievoeg is een voeg. Die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen op te vangen. Dit wordt ook wel werking genoemd. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. Tussen metselprofielen en metselwerk moet een opening van 2 cm worden vrijgehouden. Zodat je de voeg kunt afwerken via doorstrijken of naderhand. Je kunt bij GECO Verhuur gemakkelijk één houten metselprofiel huren. Maar uiteraard ook meerdere profielen.

Specificaties

Materiaal: hout
Gewicht:  ca. 1,4 kg per meter
Lengte:  250 – 300 cm
Geschikt om: metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Metselprofielen huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het houten metselprofiel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Metselprofielen huren?

De profielen kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad