Houten metselprofiel

Houten metselprofiel huren? Het houten metselprofiel is ideaal om te huren omdat de profielen je helpen om te metselen. Aan de hand van de metselprofielen kun jij je metselwerk goed loodrecht en horizontaal uit te voeren. Voor het huren van metselprofielen, ga je naar GECO Verhuur.

Per 2 weken:
4,- excl. 7% SRR en BTW 

Minimale huurperiode is twee weken en bij grotere aantallen wordt prijs nauwkeurig afgestemd

Omschrijving

Houten metselprofiel huren? Een metselprofiel is simpelweg een soort stijl of stijlprofiel. Die gebruikt wordt om het metselwerk loodrecht en horizontaal uit te voeren.

Daarnaast wordt een metselprofiel ook wel stelprofiel genoemd. Het profiel wordt in de juiste stand gehouden met twee schoren. Maar ook twee latten die aan het profiel worden gespijkerd als het hout is. Of met aluminium schoren, die in speciale gleuven passen van het profiel.

Bovendien worden metselprofielen aan het begin en einde van een constructie of muur opgesteld. Maar ook bij bredere werken daar tussen in.

Je kunt de houten metselprofielen huren voor bijvoorbeeld op de plaats van de dilatatievoeg. Een dilatatievoeg is een voeg. Die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen op te vangen. Dit wordt ook wel werking genoemd. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen. Tussen metselprofielen en metselwerk moet een opening van 2 cm worden vrijgehouden. Zodat je de voeg kunt afwerken via doorstrijken of naderhand.

Kortom je kunt bij GECO Verhuur gemakkelijk houten metselprofiel(en) huren.

Specificaties

Materiaal:          hout
Gewicht:            ca. 1,4 kg per meter
Lengte:              250 – 300 cm
Geschikt om:    metselwerk loodrecht en horizontaal uit te voeren

Veelgestelde vragen

Het hout wat wordt gebruikt voor deze metselprofielen zijn Europees vurenhout en zijn voorzien van een gelamineerde laag.
Metselprofielen worden aan het begin en einde van een constructie of muur opgesteld en bij bredere werken ook daartussenin. Tussen metselprofiel en metselwerk moet een opening van 2 cm worden vrijgehouden om de voeg af te kunnen werken, via doorstrijken of naderhand.

Een klamp is een stukje hout waaraan je iets kunt bevestigen. Je kunt er bijvoorbeeld een profiel aan vastmaken. Klampen kun je op verschillende manieren aan de ondergrond bevestigen. Afhankelijk van de situatie maak je de klampen vast met spijkers, slagpluggen of spanhulzen.

Meegeleverd

Metselprofielen:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
2 weken:               € 4,-                   € 5,18

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Houten metselprofiel huren in de buurt

Je kunt de houten metselprofielen bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de metselprofielen op te halen. Of laat de metselprofielen bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede