Leidingzoeker tot 150 mm

Leidingzoeker tot 150 mm huren? De leidingzoeker of leidingdetector is een ideaal instrument voor het detecteren van elektrische leidingen of het opsporen van metaal in bijvoorbeeld muren. Dat komt goed van pas wanneer je een gat wilt boren in een betonnen wand.

Per dag:
12,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          30,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Leidingzoeker tot 150 mm huren? Je kunt eenvoudig leidingen detecteren met deze leidingdetector. Dit voor het veiliger werken. De detector is de favoriete multidetector in zijn klasse. Het toestel beschikt over automatische kalibratie en voorkomt zo toepassingsfouten. Verder levert de leidingzoeker nauwkeurige meetresultaten voor het detecteren van metaal en spanningvoerende leidingen in verschillende soorten muren. En met name, houten onderconstructies in de gipskarton-modus.

Daarnaast zorgt het lokaliseren van objecten in muren vóór het boren voor meer veiligheid bij het werk. Vooral voor professionals die verbouwingswerkzaamheden uitvoeren. Bij bijvoorbeeld het monteren van kasten, keukenbladen, wasbakken, boilers en verwarmingssystemen of het installeren van airco- en sprinklersystemen. Van houten onderconstructies in gipskarton (3,8 cm) en spanningvoerende leidingen (5 cm) tot en met nonferro- (8 cm) en ferrometaal (12 cm) detecteert dit veelzijdige gereedschap een groot aantal materialen voor diepe scans tot wel 15 cm.

Specificaties

Max. detectiediepte:                          120 mm
Stof- en spatwaterbescherming:   IP 54
Gewicht:                                                0,27 kg

Veelgestelde vragen

Detecteerbare materialen van de leidingzoeker zijn ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies en spanningvoerende leidingen

Dat is afhankelijk van het materiaal:

  • Detectiediepte staal is max 120 mm
  • Daarentegen is koper maximaal 80 mm
  • De detectiediepte van stroomvoerende leidingen is 38 mm
  • Houten onderconstructies hebben maximaal 50 cm

Als je op zoek bent naar kabels en leidingen in de grond, kun je een oriëntatiemelding of Klic melding doen. Hiermee ontvang je digitale gegevens over de ligging van kabels en leidingen in de ondergrond.

Meegeleverd

Leidingzoeker:               1 stuk 
Beschermhoesje:         1 stuk
Batterij:                           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,-                   € 15,54
Per week:             € 30,-                  € 38,84

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Leidingzoeker huren in de buurt

Je kunt de leidingzoeker tot 150mm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de leidingzoeker op te halen. Of laat het leiding detectie apparaat bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede