Leidingzoeker tot 150 mm

Leidingzoeker tot 150 mm huren? De leidingzoeker of leidingdetector is een ideaal instrument voor het detecteren van elektrische leidingen of het opsporen van metaal in bijvoorbeeld muren. Dat komt goed van pas wanneer je een gat wilt boren in een betonnen wand.

De automatische kalibratie vermijdt toepassingsfouten voor betrouwbaarder werk

Met de leidingzoeker kun je metaal en spanningvoerende leidingen lokaliseren in diverse soorten muren evenals houten onderconstructies in gipskarton

Met de leidingdetector detecteer je vóór het boren voorwerpen in muren. Dit voor meer veiligheid zoals bij verbouwingswerkzaamheden

  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Leidingzoeker tot 150 mm huren? Je kunt eenvoudig leidingen detecteren met deze leidingdetector. Dit voor het veiliger werken. De detector is de favoriete multidetector in zijn klasse. Het toestel beschikt over automatische kalibratie en voorkomt zo toepassingsfouten. Verder levert de leidingzoeker nauwkeurige meetresultaten voor het detecteren van metaal en spanningvoerende leidingen in verschillende soorten muren. En met name, houten onderconstructies in de gipskarton-modus.

Daarnaast zorgt het lokaliseren van objecten in muren vóór het boren voor meer veiligheid bij het werk. Vooral voor professionals die verbouwingswerkzaamheden uitvoeren. Bij bijvoorbeeld het monteren van kasten, keukenbladen, wasbakken, boilers en verwarmingssystemen of het installeren van airco- en sprinklersystemen. Van houten onderconstructies in gipskarton (3,8 cm) en spanningvoerende leidingen (5 cm) tot en met nonferro- (8 cm) en ferrometaal (12 cm) detecteert dit veelzijdige gereedschap een groot aantal materialen voor diepe scans tot wel 15 cm.

Specificaties

Detecteerbare materialen: ferrometalen, non-ferrometalen, houten onderconstructies, spanningvoerende leidingen
Max. detectiediepte: 120 mm
Detectiediepte staal, max.: 120 mm
Detectiediepte koper, max.:  80 mm
Detectiediepte stroomvoerende leidingen, max.: 38 mm
Detectiediepte houten onderconstructies, max.: 50 °C
Stof- en spatwaterbescherming: IP 54
Gewicht: 0,27 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de vochtmeter gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Leidingzoeker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de leidingdetector te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Leidingzoeker huren?

De leidingzoeker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad