Breekhamer 3 kg

De breekhamer 3 kg is ideaal om te huren voor werkzaamheden, zoals het verwijderen van tegels. Het is een kwalitatieve Bosch hakhamer voor licht hakwerk in metselwerk, het uitbreken van sleuven in metsel werk en het verwijderen van gips en tegels.

Per dag:
18,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          45,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De breekhamer 3 kg is de lichtste professionele breekhamer in de Bosch SDS plus breekhamerklasse met snoer. Deze machine is bestemd voor beitelen in beton, metselwerk en tegels.

Het lichte ontwerp en de handgreep met softgrip maken comfortabel hanteren en controle mogelijk voor precieze beiteltoepassingen. Bovendien maakt een continuknop gemakkelijk continu werken mogelijk.

Daarnaast is een extra functie van de breekhamer de variabele en traploze toerentalregeling. De breekhamer wordt ook wel gezien als de specialist voor renovatie en sanering.

Verder heb je een hoge afnamecapaciteit door krachtige motor van 650 W. Ondanks de krachtige motor, weegt de machine slechts 3,5 kg.

Bovendien heeft de breekhamer een compact design, vergrendelbare gasgeefschakelaar en softgrip.

De handzame breekhamer is de lichtste van de vergelijkbare breekhamers die GECO verhuur aanbiedt. Hierdoor kun je gemakkelijk en flexibel werken en breken.

Naast de breekhamer, kun je ook verschillende SDS Max beitels huren. Hierdoor heb jij een passende beitel bij elke klus.

Specificaties

Nominaal vermogen:       650 W
Slagenergie:                        2,6 J
Aantal slagen:                    0 – 3.500 min-1
Gewicht:                              3,5 kg
Breedte:                               89 mm
Lengte:                                 376 mm
Hoogte:                                 208 mm
Gereedschaphouder:        SDS plus

Veelgestelde vragen

Deze breekhamer is de lichtste breekhamer om te huren. Door het gewicht en de handgreep met softgrip, kun je heel precies beitelen met de breekhamer.

Een gat boren lukt je dus niet met een breekhamer, hier is de breekhamer simpelweg niet voor gemaakt. De verwarring kan komen vanwege de SDS-boorkop. Dit is een kop die er voor zorgt dat een beitel die met enorme slagkracht op keiharde plavuizen landt, goed vast blijft zitten.

Meegeleverd

Breekhamer:           1 stuk
Koffer:                       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 18,-               € 23,30
Per week:             € 45,-                € 58,26

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Breekhamer huren in de buurt

Je kunt de 3 kg breekhamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de breekhamer op te halen. Of laat de breekhamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede