Breekhamer 3 kg

De breekhamer 3 kg is ideaal om te huren voor werkzaamheden, zoals het verwijderen van tegels. Het is een kwalitatieve Bosch hakhamer voor licht hakwerk in metselwerk, het uitbreken van sleuven in metsel werk en het verwijderen van gips en tegels.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen

1 week

1 extra dag

Beitel(s)

excl / incl BTW

20,- / 24,20
35,- / 42,35
55,- / 66,55

11,- / 13,31

optioneel

Omschrijving

De breekhamer 3 kg is de lichtste professionele breekhamer in de Bosch SDS plus breekhamerklasse met snoer. Deze machine is bestemd voor beitelen in beton, metselwerk en tegels.

Het lichte ontwerp en de handgreep met softgrip maken comfortabel hanteren en controle mogelijk voor precieze beiteltoepassingen. Bovendien maakt een continuknop gemakkelijk continu werken mogelijk.

Daarnaast is een extra functie van de breekhamer de variabele en traploze toerentalregeling. De breekhamer wordt ook wel gezien als de specialist voor renovatie en sanering.

Verder heb je een hoge afnamecapaciteit door krachtige motor van 650 W. Ondanks de krachtige motor, weegt de machine slechts 3,5 kg.

Bovendien heeft de breekhamer een compact design, vergrendelbare gasgeefschakelaar en softgrip.

De handzame breekhamer is de lichtste van de vergelijkbare breekhamers die GECO verhuur aanbiedt. Hierdoor kun je gemakkelijk en flexibel werken en breken.

Naast de breekhamer, kun je ook verschillende SDS Max beitels huren. Hierdoor heb jij een passende beitel bij elke klus.

Specificaties

Nominaal vermogen:       650 W
Slagenergie:                        2,6 J
Aantal slagen:                    0 – 3.500 min-1
Gewicht:                              3,5 kg
Breedte:                               89 mm
Lengte:                                 376 mm
Hoogte:                                 208 mm
Gereedschaphouder:        SDS plus

Veelgestelde vragen

Deze breekhamer is de lichtste breekhamer om te huren. Door het gewicht en de handgreep met softgrip, kun je heel precies beitelen met de breekhamer.

Een gat boren lukt je dus niet met een breekhamer, hier is de breekhamer simpelweg niet voor gemaakt. De verwarring kan komen vanwege de SDS-boorkop. Dit is een kop die er voor zorgt dat een beitel die met enorme slagkracht op keiharde plavuizen landt, goed vast blijft zitten.

Meegeleverd

Breekhamer:           1 stuk
Koffer:                       1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         21,40 / 25,89
Weektarief                      58,85 / 71,21
Extra dagtarief               11,77 / 14,24

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Beitels
Beitels zijn er optioneel bij te huren. De prijs is afhankelijk van het soort beitel. Er zijn verschillende soorten beitels te huur. Wij adviseren je graag welke soort beitel het beste bij welke klus past.

Transport
Wij kunnen de 3kg breekhamer ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Breekhamer huren in de buurt

Je kunt de 3 kg breekhamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de breekhamer op te halen. Of laat de breekhamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede