Breed rolsteiger 6 meter

Het brede aluminium rolsteiger is handig om te huren voor verschillende klussen. Je staat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een steiger is onmisbaar bij het schilderen op hoogte, onderhouds- werkzaamheden en installatie- werkzaamheden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week
4 weken

1 extra dag

excl / incl BTW

70,- / 84,70
100,- / 121,-
op aanvraag

20,- / 24,20

Omschrijving

Steiger huren van 6 meter hoog? De brede rolsteigers zijn ideaal om te huren voor bijvoorbeeld schilder-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden.

Daarnaast hebben rolsteigers de mogelijkheid om eenvoudig verplaatst te worden. Dit dankzij de wielen die onderaan de steiger geplaatst zijn. Ondanks de wielen zijn de rolsteigers erg stabiel.

Bovendien kunnen deze gemakkelijk worden uitgebreid naar een grote hoogte. De aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

De rolsteigers die je bij ons huurt zijn van het A-merk Custers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen.

De steigers hebben altijd een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3). Bij gelijkmatig verdeeld over het platform. Een platform van 2,5 meter heeft dus een maximale belasting van ruim 275 kg.

Bij vrijstaand gebruik van het steiger moeten er 4 uitzetpoten gemonteerd worden. Maar bij gebruik tegen de wand zijn 2 uitzetpoten voldoende. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Hierdoor ontstaat meer vrije werkruimte.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      630 cm
Werkhoogte:                          830 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                130 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht of doorloop

Veelgestelde vragen

Het liefst plaats je een rolsteiger op een verharde ondergrond. Denk aan asfalt, bestrating of grind.

Zeker! Een van de belangrijkste voorwaarden aan het veilig opbouwen van een rolsteiger, is dat deze waterpas staat. Check de handleiding voor alle voorwaarden.

Je kunt zelf een aanhangwagen huren of het transport uitbesteden aan GECO.

Meegeleverd

Breed rolsteigerset 6 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         74,90 / 90,63
Weektarief                      107,- / 129,47
Extra dagtarief              21,40 / 25,89

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de rolsteiger ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de rolsteiger 6 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de aluminium steiger op te halen. Of laat de rolsteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede